Închisoare pentru un meme cu Hillary Clinton. Douglass Mackey își va petrece următoarele luni în spatele gratiilor din cauza unei glume

0 401

Douglass Mackey, bărbatul care a postat un meme cu Killary Clinton înainte de alegerile din 2016, a fost condamnat miercuri la șapte luni de închisoare pentru infracțiunea de „conspirație împotriva drepturilor”, adică, în acest caz, interferență electorală, relatează The Federalist.

Mackey va merge la închisoare pentru că a postat o reclamă falsă a lui Hillary Clinton înainte de alegerile din 2016, în care le spunea alegătorilor să „voteze de acasă” trimițând un SMS cu „‘Hillary’ la 59925”.

Oricine cu un creier funcțional – mai ales înainte de pandemie, când votul se făcea în proporție covârșitoare în persoană – știa că a vota prin SMS era ridicol. Meme-ul postat pe contul de Twitter al trollului Mackey, acum suspendat, a fost în mod clar o glumă, și nimeni nu pare să fi fost suficient de nebun încât să voteze cu adevărat sincer pentru Hillary prin intermediul numărului de telefon furnizat. Totuși, niciunul dintre aceste lucruri nu i-a împiedicat pe federali să îl urmărească pe Mackey.

În mod ironic, postarea lui Mackey își bătea joc de interferențele electorale ale democraților. Campania lui Clinton ar fi fost încântată dacă voturile ar fi putut fi exprimate prin SMS, la fel ca toți democrații care insistă să demonteze regulile și reglementările privind securitatea alegătorilor, cum ar fi cerința ca persoanele să voteze în persoană în ziua alegerilor și să prezinte un act de identitate.

Și mai ironic este faptul că democrații din cadrul guvernului federal, al mass-mediei corporative și al Big Tech s-au implicat în interferențe electorale reale și pe scară largă și au desfășurat campanii reale de dezinformare pentru a anihila integritatea alegerilor, dar până în prezent nu s-au confruntat cu nicio consecință.

Condamnarea lui Mackey este emblematică pentru presiunea pe care o exercită DOJ-ul lui Biden de a incrimina toți adversarii politici ai stângii. După cum a scris Jonathan S. Tobin, colaborator senior al Federalist: „Momentul în care a avut loc urmărirea penală vorbește direct despre implicațiile politice ale cazului. Mackey nu a fost arestat într-un raid al FBI la domiciliul său decât pe 27 ianuarie 2021, la o săptămână după ce Biden a preluat funcția. Decizia de a încerca să-l încarcereze nu a avut loc până când procurorul general presupus moderat Merrick Garland a preluat controlul Departamentului de Justiție”.

Mackey este doar unul dintre numeroșii dușmani ai regimului Biden. Lui i se alătură nenumărați protestatari pașnici pro-viață, catolici tradiționali și principalul adversar politic al lui Biden, Donald Trump.

via ActiveNews

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php