S-au rezolvat toate problemele la Sectorul 2. Primarul USR a finanțat cu 130.000 de lei bani publici Asociația MozaiQ pentru organizarea mitingului pro-LGBTQ+ de pe 14 octombrie

0 968

Primăria Sectorului 2, condusă de primarul ussr Radu Mihaiu, a acordat o finanțare de 130.000 de lei din banii publici Asociației MozaiQ. 

Jurnalistul Dan Bucura a fost cel care a făcut acest anunț, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Genul de știre pe care nu o mai pot comenta! Trageți voi concluziile:

Primăria sector 2, condusă de USR-istul Radu Mihaiu a acordat o finanțare de 130.000 de lei asociației Mozaiq LGBTQ. Cu acești bani se va organiza mâine un miting de proporții al comunității cu pricina, unde sunt așteptați și “sponsorii” ce locuiesc în sectorul 2.

📍 Să vedeți și motivarea pentru finanțarea proiectului! E tare. Cică ar fi peste 20.000 de locuitori ai sectorului 2 în rândul potențialilor beneficiari.“, a scris Dan Bucura.

Finanțarea a fost făcută în baza legii 350/2005 pe domeniul social, iar proiectul a fost susținut de fostul viceprimar Alexandra Chirilă, o susținătoare a drepturilor LGBTQ+, Cristian Didiță, consilierul primarului Radu Mihaiu, și Sebastian Florescu, potrivit Ziarul Tricolorul.

Pe 14 octombrie, chiar de prăznuirea Sfintei Parascheva, într-o manieră de-a dreptul sfidătoare, Asociația MozaiQ a organizat în București un miting pro-LGBTQ+.

via R3Media

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php