Judecătoarea Adriana Stoicescu: MORȚII REVOLUȚIEI se RĂSUCESC în MORMÂNT. Homosexualitatea, proiectată pe Opera ROMÂNĂ din Timișoara, clădire simbol a revoluției din 1989.

0 660

Homosexualitatea – un fenomen care există” a fost proiectat cu litere uriașe pe fațada Operei Române din Timișoara, relatează presa locală. Acest mesaj, alături de altele asemănătoare, a fost proiectat pe fațada clădirii simbol a revoluției din decembrie 1989.

Mai precis, este vorba despre un expozeu pro LGBT sub forma unei proiecții video, care „poartă marca Centrului de Proiecte”, o instituție publică aflată în subordinea Primăriei Municipiului Timișoara.

Acest expozeu face parte din programul Timișoara 2023 – Capitala Europeană a Culturii.

Dar asta nu e tot: conform presei locale, în programul Capitalei Culturale, timișorenii se vor „delecta” cu „Muzeul de istorie și cultură Queer”, care își va deschide porțile, pe data de 23 octombrie a.c, într-un spațiu expozițional de pe strada Vasile Alecsandri nr. 1.

„Tot aici, sub bagheta magică a libertăților, vor avea loc concursuri frumusețe de kings and kings și queens and queens, sub paravanul unui…drag district”, scrie Vocea Timișului.

„Așa că nu ar fi nicio mirare dacă, din această seară, proiecțiile pro-homosexualitate se vor muta de pe fațada Operei Timișoara pe zidurile Catedralei Mitropolitane! Sau, de ce nu, să asistăm la o manifestare culturală de drags sau queers chiar pe treptele Mitropoliei Banatului sau în curtea Înalt-preasfinției Sale Ioan Selejan…”, concluzionează Vocea Timișului.

Judecătoarea Adriana Stoicescu, cunoscut lider de opinie în orașul de pe Bega, s-a arătat oripilată de „realizările” primarului Dominic Fritz:
„Cred că Timișoara a murit.
“Istoria LGBT” a ajuns să ne definească?
Morții Revoluției se răsucesc în mormânt.
Nici să vă scuipăm nu mai meritați, dragi și „vigurosi” alesi ai norodului votant, asa cum ați facut voi cu obrazul Timișoarei”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php