De la covid la schimbările climatice: vehicule pentru AUTORITARISMUL GLOBAL

0 1.143

După cum am mai remarcat în trecut, lumea occidentală a ajuns la limita de a fi complet subjugată și plasată sub o tiranie medicală perpetuă de către o coaliție formată din oficiali guvernamentali, interese globaliste și parteneri corporativi. Analiștii mișcărilor pentru libertate au vorbit adesea despre o „conspirație deschisă”, dar abia după răspunsul dat pandemiei de autorităţi am asistat cu adevărat la scoaterea măştilor și la dezvăluirea agendei mai largi.

Nu mai mult de cinci ani în urmă, cea mai frecventă replică a scepticilor a fost că o astfel de conspirație era „imposibilă” deoarece era „prea elaborată pentru a putea fi organizată”. Astăzi, vedem că aceşti sceptici s-au păcălit. Este de netăgăduit: există o cabală a elitelor puterii, sunt foarte organizate în jurul ideologiei globaliste și își doresc un control centralizat total asupra societății. Este un fapt cert susținut de dovezi nesfârșite. Dezbaterea s-a terminat. Răspunsul dat pandemiei covid a pus capăt oricăror îndoieli.

Lista infracțiunilor împotriva libertăților civile este lungă. Elita instituţională și stânga politică progresistă (cu ajutorul unei mâini de neoconservatori) au încercat să pună în aplicare măsuri autoritare fără precedent, de la închiderea afacerilor și a bisericilor şi până la mascarea forțată (studiile arată că măștile sunt inutile) ori la vaccinarea forțată folosind produse experimentale ARNm fără testarea siguranței pe termen lung. În unele țări (inclusiv Noua Zeelandă și Australia), lagărele covid au fost de fapt construite pentru a întemnița nu doar cetățenii care călătoreau în străinătate, ci și pe cetățenii care nu călătoreau. Legislație pentru construirea unor astfel de tabere a fost promovată în SUA.

Un procent mare al Demo(no)craților au susținut, conform sondajelor, politici și mai extreme, inclusiv:

55% dintre democrați au vrut amenzi pentru americanii nevaccinați.

59% dintre democrați și-au dorit ca persoanele nevaccinate să fie închise cu forța în casele lor.

48% dintre democrați doreau închisoare pentru oricine pune la îndoială vaccinurile.

47% dintre democrați au fost în favoarea urmăririi guvernamentale a celor nevaccinați.

29% dintre democrați erau în favoarea luării copiilor nevaccinaților.

Deci, dacă cineva vă va spune că „nu există tabere opuse” și că conflictul este o iluzie creată de „falsa paradigmă stânga/dreapta”, să știţi că mănâncă rahat. Cu siguranță există tabere, iar globaliștii nu sunt singura noastră preocupare. Și deși există întotdeauna nuanțe de luat în considerare, excepțiile de la regulă nu schimbă regula.

După cum au recunoscut în mod deschis mulți progresişti în timpul deciziilor de forţare a vaccinării, scopul a fost să facă viața atât de mizerabilă pentru cei nevaccinați, încât aceştia să fie făcuţi se conformeze în cele din urmă pentru a putea supraviețui. În acest fel, elitele instituţionale şi progresiste au putut pretinde că oamenii s-au prezentat „voluntar” pentru vaccinuri și nimeni nu a fost forțat. Ceea ce au vrut să spună de fapt a fost că nimeni nu a fost forțat sub amenințarea armei, dar știam cu toții că amenințarea aceea era pregătită să vină şi ea.

Rețineți că toate aceste măsuri au fost raționalizate în numele „salvării de vieți”. Nu au fost salvate vieți prin impunerea obligativităţii vaccinării. Rata medie oficială a mortalității prin infecție cu covid este de doar 0,23%. Cu alte cuvinte, toate aceste încălcări ale constituției au fost impuse din cauza unui virus pe care 99,7% dintre oameni l-ar lua inevitabil și i-ar supraviețui cu ușurință. Continui să bănuiesc că elitele instituţionale se așteptau ca acest covid să ucidă mult mai mulți oameni decât a făcut – când bolile create în laborator ies în sălbăticia din afară, se schimbă rapid, evoluând de obicei prin a deveni mai infecțioase, dar mai puțin mortale.

Cabala nu este atotputernică și cu siguranță nu este infailibilă. Cei din cabală greșesc des. Agenda covid s-a bazat pe multipli factori separaţi care erau greu de prezis și cei mai mulți dintre ei au trebuit să lucreze în tandem. Unul dintre acești factori a fost dependența de stânga politică progresistă (o gaşcă de inşi slăbănogi) care să acţioneze pe post de „idioți utili” și aţâţători ai gloatei. Sincer, progresiştii pur și simplu nu sunt suficient de înspăimântători pentru a inspira celorlalţi să se conformeze.

Un alt factor a fost presupunerea că răspunsul conservatorilor și independenților care gândesc liber va fi limitat și ușor de controlat. În cele din urmă, majoritatea, dacă nu toate guvernele statelor din SUA, au trebuit să impună decizii de obligativitate pe toată durata.

Globaliștii par să fi subestimat foarte mult potențiala rezistență la agenda lor, în special în SUA, unde peste 50 de milioane de cetățeni înarmați erau gata să intre în război din cauza restricțiilor draconice. Cred că pașapoartele de vaccinare au fost cheia schemei; pașapoartele vax ar fi oferit sistemului dominația pe întreg spectrul economic, cu oameni care să nu poată obține locuri de muncă sau să-şi poată cumpăra cele necesare fără a se supune mandatelor de vaccinare.

Acesta e punctul în care mulți conservatori, independenți și zeci de state conduse de republicani (spre surprinderea mea) au zis stop şi au început să ia atitudine și brusc, ca prin magie, isteria covid a dispărut. Campania de propagandă media a început să înmoaie tonul (comparativ cu cei doi ani anteriori), iar mandatele au fost abandonate în majoritatea locurilor din lume. Globaliștii nu erau pregătiți să riște o luptă împotriva unei insurgențe masive.

Se sugerează că agenda covid este pe cale să revină cu o nouă tulpină a virusului. Dacă e aşa, atunci încercarea se va lovi de un zid. Cu mult mai mulți americani conștienți de inutilitatea mandatelor și a măștilor, este puțin probabil ca reîncălzirea agendei să câștige prea multă tracțiune. Desigur, atâta timp cât oamenii din spatele acestor scheme rămân nepedepsiți, vor fi liberi să încerce din nou și din nou până când ceva le iese.

Agenții guvernamentale și oficiali precum Anthony Fauci rămân nepedepsiți pentru numeroasele lor minciuni covid. Joe Biden rămâne nepedepsit pentru încercările sale de a înlocui Carta Drepturilor. Mass-media și companiile Big Tech rămân nepedepsite pentru conivenţa lor în eforturile de propagandă și cenzură.

Și, să nu trecem peste faptul că Donald Trump a promovat programele de vaccin ARNm accelerate (voi admite, însă, că, din câte știu, nu a cerut niciodată ca oamenii să fie forțați să se conformeze).

El a plasat, de asemenea, mulți tehnocrați și globaliști în propriul său cabinet, care mai târziu au ajuns să ajute la instituirea politicilor autoritare. Cât de mult l-au influențat acești oameni sau cât l-au mințit este de dezbătut, dar punerea lui actuală sub diverse acuzaţii nu îi neagă rolul care a dus la blocaj. Dacă vor mai fi alegeri în 2024 și Trump reintră la Casa Albă, amintiți-vă că niciun președinte nu ne va salva de a duce această luptă, trebuie să ne salvăm singuri.

Scopul globaliștilor va fi să treacă rapid la alte evenimente de criză, fie că sunt reale sau fabricate, pentru a aduce populația la ordin. Şi astfel intră în scenă isteria de astăzi privind schimbările climatice…

Agenda covid și agenda schimbărilor climatice sunt foarte asemănătoare prin faptul că se bazează pe o falsificare de bază. Minciuna este că aceste evenimente ar fi de fapt dictate de comportamentul uman și, prin urmare, trebuie controlat comportamentul uman în numele „binelui mai mare”. Ideea merge dincolo de asta, însă, în domeniul colectivismului; căci globaliştii şi stîngiştii afirmă că fiecare acţiune individuală afectează vieţile restului populaţiei din stupul mare şi comunicant în care trăim. Prin urmare, fiecare persoană trebuie să aibă viața gestionată la nivel micro de către stat pentru a preveni un fel de reacție în lanț care ar duce la catastrofă pentru prețioasa colonie de insecte.

Asta s-a afirmat în timpul farsei covid și asta se afirmă, de asemenea, în cazul schimbărilor climatice și al restricțiilor de carbon. Au inventat încă o scuză pentru eliminarea libertăților personale. Pentru covid, aerul pe care îl respirăm fiecare a fost cel care se presupunea că ar distruge sănătatea publică, iar pentru schimbările climatice, aerul pe care îl respirăm este cel care se presupune că va distruge lumea. Coincidență? Nu cred.

În timpul lockdown-urilor, numeroși mondialiști și cercetători globaliști conectați în domeniul climei și-au exprimat public bucuria față de sugestia că blocajele covid ar putea fi utile pentru reducerea emisiilor de carbon. Expresia „lockdown climatic” a început să circule prin tot felul de conferințe majore și prin diferite studii finanțate de globalişti.

Aceste studii arată, în mod evident, o scădere abruptă a emisiilor de carbon de la om în timpul lockdownurilor, dar încă nu oferă nicio dovadă că emisiile provocate de om ar cauza în fapt schimbări climatice. Aceasta rămâne escrocheria de bază a narațiunii climatice – cercetătorii climatici cu acces la miliarde de fonduri guvernamentale și fonduri de think-tank operează cu bucurie pe prezumţia că emisiile ar provoca încălzire, când de fapt nu au dovezi care să susțină această poziție. Corelația nu este cauzalitate.

În această vară, mass-media a bătut fără încetare tamburul propagandei climatice într-o măsură care imită propaganda covid de acum câțiva ani. Relatările nihiliste despre iminenta „fierbere globală” sunt construite pe un castel de cărți. Aproape toate afirmațiile privind criza climatică se bazează pe date înregistrate cu o vechime de numai 100 de ani. Istoria climatică a Pământului este vastă și au existat numeroase perioade de creştere a temperaturii mult mai calde decât cea din ​​prezent. Toate aceste evenimente de încălzire au avut loc în perioade de amplă viață animală și vegetală, fără ca industria umană să fie de vină – în fapt, nu exista o industrie umană pe atunci.

Bau-baul climatic nu este altceva decât o altă fraudă asemănătoare covid-ului, un vehicul de preluare a puterii și de a ne șterge libertățile. Nu există nicio amenințare și, chiar dacă ar exista, ființele umane nu ar putea face nimic în privința asta, deoarece nu avem nicio legătură cu cursul temperaturilor Pământului. Clima lumii s-a schimbat de milioane de ani și nu există nicio diferență între schimbările de astăzi și schimbările din trecut.

Globaliștii știu că pentru a atinge „noua ordine mondială” sau „marea resetare” pe care o doresc, un procent mare din populație trebuie să fie adusă la bordul navei lor. Și din moment ce majoritatea oamenilor au şi ceva conștiință, precum și ceva interes propriu, înrobirea lor trebuie prezentată ca fiind pozitivă. Trebuie să fie făcuţi să creadă că, îmbrățișând sclavia, salvează planeta și viețile altora.

Nimic din toate acestea nu este adevărat, desigur, dar atâta timp cât populația este făcută să creadă că face ceva bun, poate fi adesea manipulată pentru a sprijini acest rău imens.

de Brandon Smith Alt-Market

traducere: Reacționarii

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php