Comisarul european Thierry Breton vrea introducerea unei „campanii de educație digitală” în școlile din UE, în care copiii să fie îndoctrinați despre cenzură și autocenzură

0 1.556

Proiectul de îndoctrinare a cetățenilor, începând cu cei mai tineri, inițiat de Comisia Europeană condusă de Ursula von der Leyen, vine odată cu adoptarea Legii privind Serviciile Digitale, noua lege care reglementează și limitează difuzarea conținutului online.

Comisarul european pentru Piața Internă și Servicii, Thierry Breton, nașul DSA (Digital Services Act), într-o întâlnire cu un grup de reprezentanți ai unor ziare internaționale, a anunțat că dorește să lanseze o „campanie de educație digitală în școli”, în colaborare cu Ministerele Educației din cele 27 de țări membre ale Uniunii Europene, transmite laverita.info.

Potrivit lui Breton, „ca parte a acestei inițiative”, fiecare școală va trebui să aibă un „tutor școlar DSA”, un educator sau profesor cu pregătire privind Legea Serviciilor Digitale și instrumentele acesteia, care să explice familiilor și elevilor regulile care trebuie urmate atunci când difuzează conținut online”.

În intențiile lui Breton, (membru marcant al partidului comunist) aparatcicii de specialitate vor trebui să lucreze ca arbitri în școlile europene pentru a transmite regulile și a propaga liniile directoare ale autocenzurii în stilul UE, astfel încât tinerii să înțeleagă bine că există câteva subiecte fierbinți:

schimbările climatice,

epidemiile și

războiul, subiecte care trebuie tratate cu grijă.

Breton este hotărât: va înainta propunerea miniștrilor Educației în următoarele zile. DSA, care a intrat în vigoare pe 25 august, obligă marile platforme online (AliExpress, Amazon Store, AppStore, Bing, Booking, Facebook, Google Maps, Google Play, Google Search, Google Shopping, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Snapchat, TikTok, X-Twitter, Wikipedia, YouTube și Zalando) să elimine conținutul ilegal și inadecvat și presupusele „știri false”, intensificând cenzura în perioadele de criză declanșate de războaie, pandemii sau schimbări climatice.

Comisia UE, prin înființatul Comitet European pentru Servicii Digitale (definit ca un „grup consultativ independent format din coordonatori ai serviciilor digitale reprezentate de oficiali de înalt nivel”), este cea care stabilește criteriile prin care conținutul va fi considerat „fals”, dar guvernele naționale vor fi brațul operațional al executivului UE, pentru a forța marile companii de tehnologie să elimine conținutul cenzurat.

Nerespectarea regulilor dictate de executivul de la Bruxelles va avea ca rezultat sancțiuni aspre atât pentru conturi, cărora le pot fi închise profilurile online, cât și pentru platforme, care pot fi amendate cu până la 6% din veniturile lor anuale.

Dintre ziarele europene prezente la întâlnirea cu Breton, doar două, Il Sole 24 Ore și agenția americană Bloomberg, au vorbit despre „Profesor școlar DSA”. 

Pretextul în spatele căruia Comisia Europeană pledează pentru respectarea DSA este „protecția minorilor”.

Oare care ar fi conținutul adecvat pentru copii dorit de acești decidenți, servitori ai globalismului? Poate cel pro-LGBTQ+? Cel care promovează politicile de gen și îndoctrinarea lor în această direcție?

În țări precum Anglia, Spania, Germania, se promovează deja prin manualele de școală primară masturbarea, politica de gen și alte obiective principale ale noii politici globaliste mondiale!

Nimic nu este întâmplător, iar direcția în care ne îndreptăm este cu totul împotriva umanității așa cum o cunoașteam până acum!

Iustina Filimon ActiveNews

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php