AUR acuză presa că mută atenția de la strategia națională de vaccinare către „un circ mediatic”

0 2.029

Partidul AUR afirmă că protestul împotriva vaccinării obligatorii a fost organizat de „reprezentanți ai societății civile” și că formațiunea s-a alăturat acestui demers, informează un comunicat de presă. Cei de la AUR acuză mass-media că vor să deturneze atenția publicului de la Strategia Națională de Vaccinare prin transformarea protestelor în „circ mediatic”.

„Alianța pentru Unirea Românilor s-a alăturat astăzi unei acțiuni civice de protest organizată de reprezentanți ai societății civile. În cadrul acestei manifestații la care au luat parte membri ai mai multor organizații civice, precum și oameni simpli, am subliniat că suntem împotriva vaccinării obligatorii, atât acum, cât și pe viitor.

Protestul din fața Ministerului Sănătății a avut loc ca urmare a îngrijorărilor legitime exprimate în spațiul public cu privire la Strategia Națională de Vaccinare.

Încercarea de denigrare a protestului AUR este încă o dovadă a faptului că se dorește mutarea atenției de la o temă care a generat o îngrijorare în rândul societății românești înspre un circ mediatic”, se arată într-un comunicat de presă.

via R3Media

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php