JOI, 17 AUGUST, ORELE 11.00, la Ministerul Sănătății. Spuneți NU STRATEGIEI NAȚIONALE DE VACCINARE!

0 1.680

Frați români, politicienii veroși ne pregătesc pe șest, la comanda celor care-i au la mână, în plină vacanță și eludând Parlamentul, un nou proiect de lege care se intitulează „Strategia Națională de Vaccinare”

Aceasta propune propagandă și presiune pentru vaccinarea sistematică atât a copiilor cât și a adulților pe toată durata vieții cu toate vaccinurile ARNm impuse sezonier prin programele dictate.

Acționați pentru sănătatea voastră și a copiilor voștri, pentru libertatea pe care trebuie s-o apărăm mereu!

Veniți alături de noi, la un protest notificat la Primărie de Luis Bratu de la Legitimă Apărare, un protest legal dar mai ales legitim! Să nu ne lăsăm viața și libertatea încălcate!

Ne vedem JOI, 17 AUGUST, la ORELE 11:00, în fața Ministerului Sănătății din București din strada Cristian Popișteanu, nr. 1-3, sector 1, în dreapta Ministerului de Interne – fostul CC al PCR din Piața Revoluției.

LIBERTATE – strigăm toți!

țineți minte că:

1) În 2019 PLx 399 pt Legea Vaccinării, ne-a trecut ca un glonț pe la ureche: urma a fi aprobată în 16 martie și numai declararea pandemiei pe 15 martie 2019 ne-a salvat!

2) Firea vorbea (mai 2023) la Realitatea despre PLx145 și despre o prezumare a vinovăției și preda ștafeta Ministerului Sănătății pentru o lege a vaccinării obligatorii.

3) Legi aprobate în 2020 în alte părți (Canada și/sau Australia și/sau Noua Zeelanda) sunt scoase acum de către OMS de la sertar și revigorate. Australia de Vest are deja o astfel de lege ce „va autoriza ofițerii să testeze și să vaccineze copiii la școală – aceasta include îndepărtarea lenjeriei de corp” și „a folosi „forța rezonabilă pentru a se asigura că instrucțiunile sunt respectate”.

4) Vă rog puneți voi cap la cap aceste puncte și înțelegeți încotro ni se îndreaptă viața dacă noi nu strigăm în stradă faptul că noi NU ACCEPTĂM AȘA CEVA!

Pompiliu Diplan

via ActiveNews

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php