Un fermier de 79 de ani, TORTURAT și UCIS la o zi după mitingul stângii RADICALE „Kill the Boer”. Musk: „Ei SUSȚIN în mod deschis GENOCIDUL ALBILOR din Africa de Sud”

0 1.304

A doua zi după ce liderul radical de stânga Economic Freedom Fighter (EFF) Julius Malema a cântat „cântecul de luptă” „Kill the Boer” pe stadionul FNB de 90.000 de locuri din Johannesburg, un fermier în vârstă de 79 de ani a fost ucis cu brutalitate, iar soția sa a fost grav rănită. Elon Musk a spus că „aceștia fac în mod deschis eforturi pentru genocid” în Africa de Sud, scrie TGP

Au existat deja 5 atacuri la fermă în patru zile înainte de discursul inflamator al lui Malema, după cum a raportat Gateway. A doua zi după discurs, pe 30 iulie, fermierul Theo Bekker, în vârstă de 79 de ani, a fost torturat și ucis cu brutalitate într-o fermă din zona Grootvlei din provincia Mpumalanga (cunoscută anterior drept Transvaal de Est). A fost puternic bătut cu o țeavă înainte să i se taie gâtul. Cei patru atacatori, între 16 și 19 ani, și-au agresat apoi grav soția, Marlinda. Atacatorii au fugit cu patru arme de foc în vehiculul Marlindei înainte de a pierde controlul vehiculului și s-au prăbușit. Toți patru au fost arestați.

La 1 august, o victimă în vârstă a fost ucisă în Biesiesvlei, provincia de Nord-Vest, după ce ușa de la intrare a fost spartă, potrivit purtătorului de cuvânt al securității Afriforum, Jacques Broodryk. Au fost 9 atacuri la ferme și 2 crime între 22 și 30 iulie, a spus Broodryk.

Elon Musk a denunțat „incitarea la genocidul oamenilor albi din Africa de Sud” și a întrebat de ce președintele Cyril Ramaphosa nu spune nimic. Deși de obicei este deschis din punct de vedere politic, cel mai bogat om din lume, Musk, de obicei, „nu spune nimic” despre flagelul crimelor din fermele din țara sa natală, Africa de Sud..

Bannere ale membrilor sud-africani ai stângii radicale cu mesaje incitatoare: „Luna de miere pentru albi s-a terminat în Africa de Sud” și un citat din Che Guevara: „Un revolutionar trebuie să devina o mașina de ucis cu sânge rece motivat de ura pură.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php