Porturile Ismail și RENI, la DOAR 13 km de GALAȚI, BOMBARDATE de ruși!

3 1.148

Explozie puternică chiar lângă granița României, după ce forțele ruse au bombardat din nou regiunea Odesa. Rachete și drone ar fi lovit porturile Reni și Ismail, situate pe Dunăre, în apropierea graniței româno-ucrainene.

Potrivit corespondenților militari, au fost atacate tancuri cu petrol, depozite cu arme și echipamente NATO. În plus, un depozit cu cereale a fost distrus și patru angajați au fost răniți, a anunțat comandamentul militar din sudul Ucrainei pe rețelele sociale.

„Forțele ruse au continuat să terorizeze regiunea Odesa aseară, lansând un atac de aproape patru ore cu drone kamikaze Shahed-136 asupra infrastructurii portuare de pe Dunăre”, a transmis Comandamentului Operațional Sud ucrainean, transmite Ukrinform. Ar fi al doilea atac asupra regiunii Odesa, după cel de sâmbătă spre duminică, soldat cu avarierea unei catedrale din oraș.

3 Comments
  1. Dinu says

    Ironic, rusii fac treaba Armatei Romane atacand Bugeacul ocupat….

    1. Sektor says

      mestere nu ai cum sa ataci ucraina, ca tara membra nato si ue cand politicienii tai pe care fiind comunist securist inainte tot tu i-ai votat si dansii in anii 90 au renuntat la sudul Moldovei si au recunoscut prin decret granita. Intai anuleaza actele alea din anii 90, anunti ucraina, astepti sa termine razboiul si ori cumperi inapoi ce ai donat, ori ceri la schimb cu ajutoare etc etc. Sa ataci asa direct este boala mintala curata, cum ataci ma derbedeule zonele in care traiesc si romani? esti senil?

  2. Moraru+Ionut says

    CAND O SA CADA BOMBELE IN ROMANIA, TREBUIE INCOLONATI TOTI ASTIA CU SLAVA IN GURA SI TRIMISI CU UB ȘUT IN C…SA SLAVEASCA MAI LA NORD.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php