Reacții REVOLTĂTOARE la Casa Albă, după ce un transgender a omorât trei copii: „Inimile noastre sunt alături de comunitatea trans.” „Transgenderii modelează sufletul națiunii americane”

0 899

Inimile noastre sunt alături de comunitatea trans, care este atacată acum”, a declarat joi, purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Karine Jean-Pierre, comentând masacrul de la școala creștină din Nashville, comis de un transgender.

Jean-Pierre a condamnat legile care protejează minorii de așa zisul tratament de „afirmare a genului”, inclusiv operații, drept „generatoare de ură”. Nici preș. J. Bideu, însuși, nu s-a lăsat mai prejos.

Cu ocazia Zilei Vizibilității Transgenderilor, președintele SUA a lăudat persoanele care se consideră de alt gen decât sexul biologic, afirmând că „modelează sufletul națiunii noastre”.

„Americanii transgender modelează sufletul națiunii noastre – slujind cu mândrie în Armată, vindecând boli incurabile, deținând funcții pe care au fost aleși, conducând afaceri profitabile, luptând pentru justiție, crescând familii și multe altele”, a spus Biden.

Biden a profitat de ocazie pentru anunța că „Eu, Joseph R. Biden Jr, Președintele Statelor Unite ale Americii, prin virtutea autorității care a fost investită în mine de către Constituție și legile Statelor Unite, proclam aici ca ziua de 31 martie 2023 drept Ziua Vizibilității Transgenderilor. Chem americanii să ni se alăture în a ridica viețile și vocile persoanelor transgender din națiunea noastră și să eliminăm violența și discriminarea împotriva tuturor transgenderilor, oamenilor care nu se conformează unui gen și non-binarilor”.

Afirmațiile lui Biden vin după ce prima reacție a președintelui față de masacrul de la Nashville a fost o glumă despre înghețată.

sursa: R3Media

Show-uri cu travestiti (drag queens) pentru copii. O monstruozitate marca partidul demonocrat. Foto: Getty Images
Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php