Woody Harrelson ironie la adresa Big Pharma și scenariului pandemic: „Cele mai mari carteluri de medicamente din lume se adună și cumpără toată presa și toți politicienii și obligă toți oamenii din lume să rămână închiși în casele lor.”

0 714

Postul de televiziune NBC din SUA are o emisiune de divertisment, „Sâmbătă seara în direct” care e difuzată săptămânal. Fiecare ediție are un invitat special. Ultima ediție l-a avut pe Woody Harrelson, actor foarte cunoscut.

Iar acesta a deschis emisiunea cu un monolog în care, printre altele, a spus și următoarele, apropo de un scenariu de film pe care l-ar fi citit în 2019:

„Filmul e cam așa: Cele mai mari carteluri de medicamente din lume se reunesc și cumpără toată presa și toți politicienii și obligă toți oamenii din lume să rămână închiși în casele lor. Și oamenii pot ieși numai dacă iau, la intervale regulate, produsele cartelului.

Am aruncat scenariul. Adică, cine poate să creadă această idee nebună?

După acest monolog în presa americana au apărut numeroase titluri care l-au etichetat pe actorul american ca find un „conspiraționist”.

P.S.: În limba engleză cuvantul „drugs” poate însemna atât droguri cât și medicamente…

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php