Expert MIT cere OPRIREA IMEDIATĂ a injecţiilor de ARNm anticovid: DOVEZILE arată un „nivel de NOCIVITATE FĂRĂ PRECEDENT!”

0 881

Injectarea anticovid cu ARNm ar trebui suspendată imediat, deoarece acestea provoacă „un nivel de daune fără precedent, inclusiv moartea tinerilor şi a copiilor”, a declarat Retsef Levi, profesor la Massachusetts Institute of Technology.

„Aceasta nu mai este doar o teorie”, a afirmat profesorul pentru The Epoch Times, referindu-se la descoperirile care leagă vaccinurile cu ARN mesager (ARNm) de miocardită, o inflamaţie a inimii care poate fi fatală.

„Acestea sunt fapte dovedite care, practic, subminează orice sentiment de siguranţă cu privire la aceste vaccinuri”, a adăugat profesorul MIT.

Timp de peste 30 de ani, Levi a analizat problemele de gestionare a riscurilor în contextul sistemelor şi politicilor de sănătate. În principal, el a analizat seturi de date pentru a vedea ce dezvăluie acestea despre aspecte precum calitatea, siguranţa şi riscurile.

Apărând în cadrul emisiunii „American Thought Leaders” de la EpochTV în noiembrie 2022, Levi a discutat despre studiul său care a arătat o corelaţie între o creştere cu 25% a apelurilor de urgenţă, la începutul anului 2021, legate de cazuri de atac de cord în rândul israelienilor tineri şi sănătoşi şi eforturile extinse de vaccinare cu ARNm ale ţării. Deşi studiul ar trebui să justifice cu siguranţă o investigaţie aprofundată, a susţinut expertul, va fi nevoie de mai multe dovezi decât o simplă corelaţie pentru a pune capăt tuturor acestor programe de vaccinare.

„Întrebarea principală pe care trebuie să ne-o punem este: Avem suficiente dovezi din acest studiu şi din multe alte studii pentru a spune stop?”, a declarat Levi la acea vreme.

Într-o declaraţie video pe care a împărtăşit-o luni pe Twitter, Levi a precizat că a văzut acum o cantitate substanţială de dovezi care arată că riscul de a muri din cauza miocarditei declanşate de vaccinurile cu ARNm este mai mare decât „beneficiile” pe care le oferă aceste „vaccinuri”.

În acest moment, toate programele de vaccinare cu ARNm covid ar trebui să se oprească imediat„, a afirmat expertul în declaraţia video de şase minute şi jumătate, care a devenit virală pe reţelele de socializare.

„Până în acest moment, cred că dovezile cumulate sunt concludente şi confirmă îngrijorarea noastră că vaccinurile cu ARNm provoacă într-adevăr stop cardiac subit ca o consecinţă a miocarditei induse de vaccin. Iar acesta este, potenţial, doar unul dintre mecanismele prin care acestea provoacă daune”, a declarat profesorul, arătând analiza sa a datelor serviciilor naţionale de urgenţă din Israel, care sugerează o creştere cu 25% a cauzelor de „diagnosticare a stopului cardiac” în rândul tinerilor israelieni în prima jumătate a anului 2021, exact când guvernul a lansat o campanie masivă de vaccinare.

„Datele din Marea Britanie, Scoţia şi Australia sunt similare cu datele din Israel”, a adăugat expertul.

Mai multe dovezi

Levi a atras atenţia către două studii privind efectele cardiace adverse post-vaccinare în rândul tinerilor sănătoşi. Un studiu axat pe tineri studenţi din Tailanda a identificat un caz de miopericardită şi patru cazuri suspecte de miocardită subclinică în rândul a 202 băieţi care au primit a doua doză de vaccin. Celălalt studiu, din Elveţia, a raportat că aproape 3% dintre tinerii vaccinaţi sau cu vaccinuri de rapel au dezvoltat „leziuni uşoare ale celulelor musculare cardiace”.

În comparaţie cu datele Centrului pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor din SUA privind miocardita simptomatică după vaccinare (pdf), miocardita subclinică observată în aceste studii pare a fi de câteva sute de ori mai frecventă.

„Riscul de a avea simptome cardiovasculare majore anormale şi negative după vaccinare este între unul la 30 şi unul la 50”, a explicat Levi pentru The Epoch Times. „Este grav în ceea ce priveşte siguranţa, mai ales când vorbim de tineri sănătoşi”.

Potrivit lui Levi, se confirmă şi îngrijorarea că miocardita indusă de vaccinul cu ARNm ar putea provoca în cele din urmă decesul, citând un studiu german bazat pe rezultatele autopsiilor. În acea lucrare, cercetătorii germani au raportat excluderea tuturor cauzelor posibile de deces, cu excepţia miocarditei, pentru mai multe persoane care au murit brusc la domiciliu după vaccinare.

„Acest lucru este deja dincolo de decizia de opri programul [de vaccinare] sau nu”, a declarat Levi pentru The Epoch Times. „Pentru a pune în perspectivă, am retras medicamente de pe piaţă pentru un nivel de risc mult, mult mai mic.”

O altă problema majoră este legată de modul în care funcţionează la nivel fundamental vaccinul cu ARNm, potrivit lui Levi.

Pentru a asambla o doză de vaccin COVID cu ARNm, proteina spike a virusului COVID este mai întâi codificată în molecule de ARNm, care sunt apoi învelite în bile de grăsime numite nanoparticule lipidice înainte de a fi în cele din urmă sigilate într-o fiolă de sticlă. Ca răspuns la injecţie, celulele din organismul destinatarului vor produce proteine care seamănă cu spike, declanşând o reacţie autoimună.

„Ipoteza fundamentală, pentru a susţine că aceste vaccinuri sunt sigure, este că atunci când injectaţi acest vaccin, ARNm, spike-ul şi lipidele rămân în acel muşchi la nivel local şi dispar din organism. Dar ştim acum că această presupunere nu este adevărată – ARNm şi lipidele pătrund de fapt în sistemul sanguin”, a afirmat expertul MIT.

„Nu ştim încă exact cum, dar este mai mult decât un simplu fenomen neglijabil. Toate sistemele de organe din corp sunt expuse la riscuri majore direct de către spike, despre care ştim că este partea cea mai toxică a virusului”, a adăugat Levi.

Un pariu mortal

Profesorul de la MIT a mai descris actul de a forţa oamenii să se vaccineze ca fiind un pariu nerezonabil şi periculos, mai ales având în vedere că versiunea dominantă a covid provoacă boli semnificativ mai puţin grave decât predecesoarele sale.

În esenţă, a face acum aceste vaccinuri este aproape ca o ruletă rusească – de fiecare dată când le faci, îţi asumi un risc în ceea ce priveşte efectul„, a declarat acesta pentru The Epoch Times. „Cred că este o nebunie să aplici acest tip de pariu unor oameni sănătoşi„.

Când a fost întrebat despre opţiunile de viitor din perspectiva gestionării riscurilor, Levi a răspuns că el crede că cel mai bun pariu este să se bazeze pe imunitatea naturală, concentrându-se în acelaşi timp pe tratamentul precoce al infecţiei covid. Dar o sarcină mai importantă pentru autorităţile de sănătate publică, a spus el, trebuie să fie repararea încrederii care a fost distrusă în timpul plandemiei.

„Cred că preocuparea numărul unu în acest moment nu este legată de vaccinul covid, ci, de fapt, de încrederea pe care ar trebui să o aibă publicul”, a spus profesorul. „Este esenţial ca publicul să aibă încredere că ceea ce se spune şi se informează se bazează pe transparenţă, onestitate şi pe punerea în centrul consideraţiilor a interesului pentru bunăstarea oamenilor.

„Cred că ultimii doi ani au rupt complet acest lucru”, a adăugat profesorul. „Cred că trebuie să o restabilim, fiind foarte transparenţi cu privire la ceea ce s-a întâmplat şi să schimbăm cu adevărat eşecurile sistematice pe care le-am văzut.”

Proteina Spike (Shutterstock)

Traducere: EpochTimes România

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php