Europarlamentarul Guido Reil, după vizita în România: Vreau să cer IERTARE din toată inima POPORULUI ROMÂN. Am văzut oameni care sunt mândri de cultura și țara lor. O mândrie pe care mulți germani au pierdut-o.

0 1.373

Europarlamentarul german Guido Reil, cel care a comparat România cu Vestul Sălbatic, a ținut să-și ceară iertare „din toată inima” poporului român, după ce a vizitat țara noastră. Într-o declarație video, Guido Reil a precizat că a făcut acele declarații pe baza interacțiunilor cu unii români din orașul său natal din Germania. Apoi, după ce a vizitat România la inițiativa Nataliei Intotero, germanul a spus că a descoperit un popor mândru de cultura și țara sa, ceea ce „mulți germani au pierdut”.

El s-a declarat impresionat de faptul că românii construiesc biserici și apără familia clasică, lucruri pe care și el le apreciază.

„Trebuie să spun că am cunoscut oameni incredibil de binevoitori și de primitori. Oameni care sunt săraci, mai săraci decât cei din Germania. Dar oameni care sunt totuși bogați, pentru că sunt mândri. O mândrie pe care mulți germani au pierdut-o. Oameni care sunt mândri de povestea lor. Mândri de cultura lor, de țara lor minunată. O țară care este una cu biserica ei. O țară care construiește biserici noi. O țară care își iubește familia. Familia clasică.

Toate acestea sunt lucruri pe care și eu le iubesc și pentru asta am un respect deosebit. De-aceea vreau să spun din toată inima că doresc să cer iertare poporului român, mândrului popor român. Vă mulțumesc”, a spus Guido Reil.

sursa: R3Media

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php