„Beneficiile” multiculturalismului: VIOLENȚE în Europa după meciul Maroc-Spania de la Cupa Mondială

0 1.416

După victoria șocantă a Marocului la loviturile de departajare de la Cupa Mondială în fața naționalei Spaniei de marți, fanii marocani s-au revoltat din nou în mai multe țări, inclusiv Spania, Franța, Italia, Belgia și Țările de Jos.

Scenele de haos marchează a treia oară când fanii marocani se revoltă după o victorie la Cupa Mondială, primele două luna trecută atrăgând deja critici puternice.

Videoclipurile cu revoltele de aseară au fost răspândite pe rețelele de socializare, inclusiv de pe contul ministrului italian al Transporturilor Matteo Salvini, care a scris: „Maroc elimină Spania, așa că ei „sărbătoresc” la Milano… Sper că cei responsabili sunt identificați și plătesc toate daunele.”

Criticii arată scenele devenite săptămânale de tulburări în masă din partea fanilor marocani ca un exemplu de eșec al multiculturalismului, acești fani nu numai că sprijină o echipă națională rivală, ci și distrug activ propriile orașe.

Fanii marocani care sărbătoreau într-o serie de orașe spaniole s-au orientat către violență, cum ar fi în Bilbao, unde mai multe videoclipuri arată fanii care se dezlănțuie pe străzi.

Fanii au incendiat mașini și în orașul spaniol Reus, potrivit relatărilor BNN Spania.

Înainte de meci, fanii marocani și fanii spanioli se ciocneau deja în Huelva, un oraș din Andaluzia, înainte de startul partidei.

Natura larg răspândită a revoltelor, inclusiv în afara Spaniei, subliniază nivelul de animozitate pe care unii marocani îl simt față de națiunile europene în care trăiesc. Echipa națională olandeză nici măcar nu s-a confruntat cu Marocul încă, dar fanii din țară se luptă cu poliția. la Amsterdam, la fel cum au făcut-o după victoria Marocului asupra Belgiei.

Și în Haga a fost haos pe străzi, fanii atacând vehiculele poliției în cartierul Schilderswijk.

În Franța, în orașul Lille fanii marocani au „sărbătorit” declanșând incendii și atacând poliția cu artificii. Poliția anti-revoltă a răspuns în încercarea de a-i dispersa și de a restabili calmul.

Fanii din orașul francez Nisa au tras cu pistoale în aer, au blocat străzi și au terorizat locuitorii.

„Suntem încă în Franța? Tramvaiul a fost blocat și zguduit, poliția a atacat și mașinile au ars. Acesta este rezultatul victoriei Marocului pe străzile din Nisa! Toleranță zero față de acești criminali care sfidează legile noastre!” a scris politicianul Les Republicans și fostul candidat la președinție Eric Cotti pe Twitter.

Bruxelles, capitala Belgiei, a fost, de asemenea, lovită de revolte în masă după victoria Marocului asupra Spaniei, fanii atacând vehiculele poliției. Belgia are una dintre cele mai mari populații marocane din Europa, numărând peste 500.000 într-o țară de 11,5 milioane.

John Cody RemixNews

via ZeroHedge

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php