De ce sunt FACTURILE atât de MARI ? Pentru că la putere sunt niște TRĂDĂTORI ce vând ENERGIA electrică unor distribuitori STRĂINI care ne-o revând nouă la preț de SPECULĂ!

0 1.299

1000 Megawaţi = 1000000 Kilowaţi! Atât produce într-o singură a oră un reactor de la centrala nucleară de la Cernavodă și functioneaza 2 reactoare. Reactorul doi nu functioneaza la capacitate maximă pentru că nu am avea ce face cu atâta energie electrică.

Aceasta energie de la Nuclear-Electrica intră în retelele naționale și acopera 25% din necesarul de consum . La Bicaz se produc cam 27,5 MW h . La Vidraru productia medie de energie 400 GWh/an.
În ceea ce priveste energia electrica produsa de cele două hidrocentrale, hidrocentrala Portile de Fier 1 are o putere totala de 2.160 MW, împartiti frateste 1.080 MW pentru Romania si 1.080 MW pentru Serbia. Hidrocentrala Portile de Fier 2 are la randul ei o putere totala de 500 MW împartiti dupa acelasi principiu, 250 MW pentru România, 250 MW pentru Serbia.
Deci suntem mari producatori de energie electrică . La care se adauga și cele peste 1000 de eoliene din Dobrogea plus hidrocentralele mici și microhidrocentrale și panourile solare din Transilvania .

Iar noi platim de peste cinci ori mai mult energie electrică fața de tarile UE. Ungaria, Cehia, Austria, Germania, Belgia, Olanda . Cred că suntem al treilea producator de energie electrică din Europa dupa Rusia și Franta.

De ce facturile atât de mari ? Pentru că la putere sunt niște tradatori ce vand energia electrică unor distribuitori straini care ne-o revand noua la pret de specula le stiti numele fiecare din zona în care locuiti .

Daca românii ar fi UNIȚI și nimeni nu ar plati facturile la curentul electric cel puțin trei luni acesti speculanti ordinari straini ar cam falimenta pe la noi . Dar cum sunteti cu frica în oase că vine și imi taie curentul mergeti și platiti facturi care sunt mai bine de jumatate din salariul vostru. Și uite așa UE condusa de masonii satanisti vor crește prețurile pe NESIMȚITE până cand veti avea facturi cam de 5000 – 6000 de lei și așa va vor confisca proprietatile recte casele voastre construite din munca voastra pe banii vostri la care sunteti de fapt chiriasi că platiti impozite pe munca voastra la primarii.

TREZIREA CĂ MERGEM SPRE O MARE ȘI GREA SCLAVIE CUM NU A FOST NICI ÎN EPOCA STRAVECHE ZIS SCLAVAGISTĂ!
Notă : nu am dat toate sursele de productie de energie electrică mai sunt.

de Ionuț Ghiță Facebook

Foto: Nuclearelectrica

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php