Vot sau boicot? Credeți că noua dictatură se împiedică de procente?

1 1.594

Răspuns la îndemnul de a vota conform conștiinței:

Asa am votat si eu. Noua Dreaptă, conform conștiinței. Cei care au boicotat votul sunt ori naivi ori opoziția controlată. Credeți că noua dictatură se împiedică de procente? Credeți că nesimțirea liberalilor care sunt de-atâta timp la putere fără să fi câștigat vreodată alegerile nu e așa de mare încât să nu-i pese dacă participă doar 10% din popor la vot?

Uitați-vă la Iohannis, știe clar ce procent îl apreciază în prezent, aveți impresia că i-ar păsa în vreun fel? Că nu ar merge înainte cu trădarea? Acum boicotarii stau pe margine și protestează, că altceva n-au ce face. Iar puterea pesedisto-penelistă-udemeristă le râde (ne râde) în nas.

Cum e cum nu e AUR, eu cred că vocea lui Sorin Lavric, în Parlament, deci nu la colț de stradă, care aduce în prim-plan martirii Rezistenței anticomuniste (deși aici e și linia roșie pe care văd că nu au curajul cei de la AUR s-o treacă, legile anti-românești), a contat și ea în achitarea domnului colonel Vasile Zărnescu și în anularea dosarului penal a lui Florin Dobrescu pentru comemorarea de la Tâncăbești din 30 noiembrie 2019.

Domnul Dan Chitic, s-o spunem pe-aia dreaptă, foarte vocal în 2020 împotriva participării la vot, are acum partid și va participa în alegeri…Niciodată nu voi uita că Legiunea Arhanghel Mihail a considerat că trebuie să ajungă la putere doar prin voința poporului.

Iar căt se poate prin alegeri parlamentare (cu riscurile de rigoare), atunci trebuie să participe la alegeri. Corneliu Codreanu a fost și el parlamentar. Să nu uităm asta. Toți care au boicotat votul din 2020 au făcut jocul ocultei, părerea mea. Au preferat să stea acasă decât să voteze “Haur”, așa îi spuneau în discursuri (iar ca dl. Târnoveanu să voteze Noua Dreaptă e de domeniul SF).

Asta denotă și trufie prostească: adică pe cine ar fi vrut să voteze: Sfinții Bisericii? În vremurile de apostazie pe care le trăim, noi Creștinii Ortodocși chiar avem datoria să votăm răul cel mai mic. E și o dovadă de smerenie reală din partea noastră. Revolta populară se va produce negreșit dacă și când va trebui. Până atunci a boicota alegerile, așa cum sunt ele, când ai și oferte naționaliste, este doar prostie trufașă.

de Alexandru Balcu Incorect Politic

1 Comment
  1. Pui de Dac says

    Da! E o mare problema asta cu faramitarea votului. Chiar e numai e timp de experimente. Exista acest partid parlamentar care se arata dispus să apere interesele nationale și trebuie susținut cu și mai multa putere pentru a crește și a accede la guvernare
    să-l vedem la lucru! Tavalugului globalist din ce în ce mai amenintator trebuie să -i opunem un bloc de UNITATE ROMÂNEASCĂ!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php