VÂNĂTOARE DE OAMENI la Shanghai!

0 1.363

Demența covid continuă în China. Nicăieri nu ești în siguranță. Nicăieri nu te poți ascunde de mâna lungă a „autorităților sanitare”.

O demonstrează imaginile de coșmar înregistrate sâmbătă seara, într-un magazin Ikea din Shanghai. Un anunț făcut la difuzoare a căzut ca un trăsnet peste vizitatori: nimeni nu are voie să părăsească magazinul – în perimetru a fost înregistrată (electronic) prezența unui „Contact”. Șocați să se trezească din senin condamnați la carantină, mulți vizitatori au încercat să scape cu fuga. Să evadeze…Înregistrările video arată scene demne de orice distopie: gardienii încearcă să închidă porțile cu forța în fața bulucului de oameni care împing și urlă disperați.

Potrivit Bloomberg, cei care nu au reușit să scape cu fuga, au fost ținuți închiși în incinta magazinului de la ora 20 până la miezul nopții.

Apoi au fost transportați în clădiri speciale pentru carantinați, în care au stat două zile, urmate de alte cinci zile de monitorizare.

Detenția în masă a fost provocată de faptul că unul dintre vizitatorii magazinului a fost depistat prin sistemul de urmărire al telefonului că a avut contact cu un băiețel de șase ani testat pozitiv.

Puștiul nici măcar nu era simptomatic.

Shanghai a fost doar anul acesta 92 de zile în lockdown total sau parțial, în perioada 10 martie și 31 iulie.

Imaginile îngrozitoare din metropola cu 24 de milioane de locuitori, în care ușile de la blocuri au fost sudate și oamenii lăsați să moară de foamen în case, au făcut înconjurul lumii.

sursa: ActiveNews

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php