UEFA, CORECTITUDINE POLITICĂ ABSURDĂ ! Din cauza unei CRUCI celtice, FCSB a fost amendată și va juca un meci cu peluzele ÎNCHISE !

1 1.234

Observatorul UEFA de la meciul cu Dunajska Streda, a sesizat un steag „ofensator” al fanilor roș-albaștri și a cerut ca acesta să dispară din peluză, scrie GSP.ro

La acest meci, observator a fost Rusmir Mrković, din Bosnia, iar delegat UEFA a fost Milovan Đukanović, din Muntenegru.

Observatorul UEFA a scris în raport: „În timpul acestui meci, suporterii FCSB au afișat un steag în primele 18 minute, după care a fost scos, la avertismentul meu. Același steag a mai fost menționat în raportul FARE Risk Assessment (regulamentul care monitorizează semne și simboluri „discriminatoare” în fotbalul european) înainte de acest meci și a fost afișat la meciul în sine. 

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a dezvăluit că UEFA a decis să închidă ambele peluze de pe Arena Națională la meciul tur dintre roș-albaștri și Viking, din play-off-ul Conference league.După returul cu Dunajska Streda, FCSB a fost sancționată de UEFA din cauza unui steag afișat de ultrașii din peluză, care a fost considerat de observatorul de joc ca având însemne neonaziste. Steagul conținea un cap de ultras, cu cagulă pe față, care era imprimat pe o cruce albă pe fundal negru. Oficialul UEFA a interpretat că acel steag conține crucea celtică și automat a considerat-o un însemn „neonazist”.

Luni seară, UEFA a dat verdictul și a obligat-o pe FCSB să închidă cele două peluze la meciul de joi. 

FCSB a mai primit o amendă suplimentară de 15.250 de euro pentru alte incidente petrecute la meci, precum blocarea scărilor la Peluza Nord, aruncarea de obiecte și aprinderea de torțe.

foto principal: GSP.ro

1 Comment
  1. Moraru+Ionut says

    Ce inseamna sa fii analfabet si sa ajungi observator UEFA…

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php