Pământul Strămoșesc : primii pași ai proiectului HRANĂ, APĂ, ENERGIE.

1 1.201

Titlu proiect: Construcţie solar legume, găzduit de preot Vasile Manea în satul Burcioaia, jud. Vrancea

Data de început: Septembrie 2022 (data la care poate începe proiectul)

Data de finalizare: Noiembrie 2022 (data recomandată pentru finalizare solar)

Inițiatorul și coordonatorul proiectului: preot Vasile Manea

Prezentarea proiectului şi a beneficiarilor pentru care se strâng fonduri (suma maximă din partea APS este de 5.000 lei pentru țeavă galvanizată, iar beneficirul suporta costurile pentru folie de 170/180 microni, bride de prindere pentru folie și chigă de ancorare în valoare de 4500lei).

Acest proiect face parte din marele PROIECT DE ȚARĂ HRANĂ-APĂ-ENERGIE, din secțiunea hrană.
Noi ființe libere, create de Dumnezeu responsabile și înzestrate cu multă înțelepciune avem datoria să ne îngrijim de hrana noastră zilnică.

Preotul Vasile Manea dorește să construiască o seră în care să cultive legume nu doar pentru familie, ci și pentru semenii din comunitatea învecinată și chiar a satelor de aproape.

Pentru că preotul Vasile Manea a hrănit multe guri prin proiectul: „O masă caldă Adjud” înțelege importanța procurării legumelor de calitate din pământul nostru stămoșesc pe care domnul Călin Georgescu îl prezintă atât de sublim în careta Cumpăna României: „ cernoziomul portocaliu, acel pământ de 25 cm, cel mai productiv dintre toate tipurile de sol”.

Micul producător autonom poate susține familia și semenii prin hărnicie și dăruire în nota distributismului-creștinism aplicat. Autorul proiectului vine cu terenul ca proprietate privată pe care dorește să o pună în slujba rodului, cât de sublim și de minunat e să te dăruiești cu tot ce ai pentru a hrăni guri înfometate!

Prin construirea unui solar pentru legume 7,5×12 m (90mp) e nevoie de 5000 lei, la care se adaugă 6 voluntari APS care vin cu forță fizică la montare solar într-o zi de toamnă. Invităm doritorii, membri și simpatizanți să se alăture construcției!

Construcția unui solar este o sursă sigură și independentă de hrană, iar acest proiect este cu atât mai special cu cât este însoțit de un alt proiect care are grijă de semeni. Dumnezeu să ne dea acest har tuturor!

Cine este preot Vasile Manea și care este scopul acestui proiect comun găzduit de aceasta familie care se dăruiește pentru semeni?

Preot de caritate la Spitalul Municipal Adjud, oferă asistență materială și spirituală în cadrul spitalului unde își desfășoară activitatea de bază.
Cu familia împreună, preotul Manea a desfășurat activități social-filantropice în ultimii 7 ani de zile, prin programul „O masă caldă Adjud”.
Deși Primăria Adjud a realocat spațiul destinat cantinei sociale (o perioadă a funcționat ca centru de vaccinare Co. v. ) și deocamdată programul „O masă caldă Adjud” este suspendat, la nivelul grupului de lucru Vrancea s-a continuat lucrarea, aducând un zâmbet pe chipurile împietrite de suferință.

Prin realizarea acestui proiect: „Solar comun găzduit de familia Manea” poate aduce continuitate proiectului „O masă caldă”, dar și sprijinirea localnicilor cu legume din pământul strămoșesc. Iar toate acțiunile preotului Manea pot avea o contribuție benefică la promovarea imaginii și activităților desfășurate de către APS.
Mulțumim lui Dumnezeu că oameni ca preotul Vasile Manea pot face ca România să renască, prin implicare și dăruire!

Cod SWIFT / BIC: BTRLRO22 (pentru activitate internațională)
Oana: Dănuța Burciu:

RO69BTRLRONCRT0642986001

In euro:

RO19BTRLEURCRT0642986001

In usd:

RO23BTRLUSDCRT0642986001

Titular Asociatia Pamantul Strămosesc

IMPREUNĂ SUNTEM MAI PUTERNICI!

Sursa: Pământul Strămoșesc/ Fb

1 Comment
  1. IO...gerules says

    Foarte frumos si plin de curaj acest fapt,act din frumusetea si patriotismul Miscarii Legionare.Dar,sar si eu cam patimas,la taierea scaunelor Guvernului care a umplut salile”de guvernare”cu jidani si jidanite care iau salarii de POMANA dela bietii romani.Sa creasca padurile sacrificate si sa se reduca tufele din Guvern.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php