„Nu vă mai trimiteţi copiii la Untold!” Mărturia unei tinere despre cât de ușor se procură droguri la Untold, cu complicitatea autorităților: „SMURDUL îi căra de zor pe cei care leșinau”

1 1.094

După patru zile, festivalul UNTOLD își închide porțile. Una dintre participante, o tânără de 27 de ani, a publicat o mărturie despre evenimentele groaznice care se petrec acolo, sub masca muzicii.

Femeia, care s-a aflat la prima participare la festival, a povestit cât de ușor se intră cu droguri în incintă. Ea a relatat cum a văzut copii de 15 ani care se drogau în masă, la baie și apoi erau cărați de mașinile SMURD la spital.

Este vorba despre același festival la care a fost prezent ministrul de interne, Lucian Bode (foto dreapta). Acesta a scris pe facebook că „situația se prezintă bine și este atent monitorizată”. Tot șeful MAI a scris că „Distracția continuă, aici, la Cluj-Napoca, la #UNTOLD, și ea nu trebuie să însemne excese! Echilibrul, măsura și respectul sunt compatibile cu voia bună și distracția”.

Iată mărturia femeii de 27 de ani, care îi îndeamnă pe părinți să nu-și mai lase copiii nesupravegheați la UNTOLD.

„Aş dori să vă împărtăşesc experienţa Untold 2022 și consider că lumea ar trebui informată cu privire la acest festival mizerabil din punctul meu de vedere! Am 27 de ani și anul acesta prietenele mele m-au convins să vin și eu la Untold. Zis și făcut am ajuns vineri în Cluj și a început povestea… Totul a început la acces unde toată lumea se forfotea să își ascundă ba băutura, ba drogurile prin pantaloni pentru că urma să intrăm în magicul Untold. Agitație degeaba, firma de pază pur și simplu a dat cu o chestie de detectare de metale și atât. Puteam să bag kilograme de droguri, nimeni nu a verificat ce am în ghiozdan sau în geantă… Jandarmii stăteau cu mâinile în sân și ba povesteau, ba erau pe telefoane prea ocupați pentru a verifica pe cineva…

Am început să ne plimbăm până când a început nebunia în jurul orelor 22… Am luat scenele la rând până am ajuns pe Main stage și am fost nevoită să merg la baie unde, surpriză, în băi era plin de plicuri, puștani fumau iarbă chiar pe scările de la urcare spre băi, picior de polițist sau jandarm nu am văzut… Ei sunt ocupați să stea la poze. .. Dezgustare totală! Mergem ma departe, iar aici am trăit ceva inimaginabil! Sala polivalenta sau mai bine zis sala drogurilor am dedus eu … Am ajuns înăuntru, cald bine, lumea fuma nestingherită în sală, ba mai mult în aproximativ 30 de minute am primit 5 întrebări dacă doresc ceva să mă facă să mă simt bine…. La fel picior de om al statului nu am văzut erau doar cei de la SMURD pentru a-i căra pe cei ce leşină…. Am urcat la baie… Eram foarte mirată de ce sunt cozi aşa mari la baie. După, am înțeles…. La baie se intra în grup dura până își preparau delicatesele, nu auzeai nimic în afară de trasul nasului… Ba mai mult o puștoaică care nu cred că avea mai mult de 15 ani se chinuia să rupă o pastilă în două alături de alte două fete la fel de mici chiar în faţa oglinzii fără să se ascundă… Am rămas profund dezgustată, m-am întors. Nu înainte de a fi întrebată de o fata dacă nu vreau o linie și am plecat direct spre ieșire!

Oameni buni, am 27 de ani, știu să mă distrez și fără droguri însă nu va mai trimtieţi copiii la Untold! Este aproape imposibil, la cât de ușor se procură drogurile, să nu fie tentați să le consume. Unde mama mă-sii sunt cele 2.000 de forţe de ordine? La intrare, vreo 10, iar restul la maşină, “maimuțoi” de poze. În sala aia se vând droguri ca la magazin, de băi nu mai vorbesc. Pentru a vă convinge mergeți sus în bai și vedeți ce găsiți în coş sau chiar pe jos plicuri și doar plicuri… Degustare totală, aşa NU, nu am copii dar copiii mei nu o să calce la Untold niciodată! Părinții care își trimit copiii singuri la Untold sa se gândească de 2 ori înainte!!!!”, a mărturisit femeia, citată de Observatornews.

via R3Media

foto: L.Bode/ Fb

1 Comment
  1. IO...gerules says

    Toate Guvernele sant ticalosite de respectul lor pentru marea ordine cazaro-jidaneasca mondiala,si platiti gras pentru distrugerea omenirii.Odata cu caderea asa zisului Comunism,tarile rasaritului europei,au cazut in ghiarele mafiei drogurilor,care si-a largit considerabil aria mortii plutitoare in visuri bolnave cu voe de
    la guvernele criminale.Deocamdata rusii se opun acestei maladii.Sovieticii,adica mafia jidaneasca cazara a fost alungata de patrioti din Rusia.Dar Sovieticii si-au infipt puternic copitele in jurul granitelor noului stat rusesc ,mai ales in Ucraina,care a devenit bastionul criminalitatii mondiale.Rusii au trebuit sa se apere.Au avut norocul ca patriotii natiei lor au acaparat puterea din minile insangerate ale purtatorilor de moarte cazaro-iudaici.Critici aduse acestui fapt real sant interminabile datorita necunoasterii adevarului datorita propagandei jidanesti fost sovietice,in parte.A se face comparatia intre ce a facut centrul acestora din SUA,in Coreia,Vietnam,Afganistn,Irack,Libia,si mai nou in Belgradul sarbesc,acoperindu-l cu schijele bombelor lor pe care in mod cinic scria Pace.Ce-au facut rusii?Au intrat in Ucraina pentru a-si apara prezentul si viitorul.Parerea mea este ca a-ti apara patria nu reprezinta un act criminal cu toate conseciintele care deriva din acest act de aparare.Si rusii au ocolit si inca mai evita uciderea populatiei neinarmate,printre care ucrainenii si-au asezat bazele lor militate:in scoli,in spitale in gradinitre de copii… Va dati seama care-i intentia ucrainenilor criminali la vedere,pe fata si culmea,prostimea tradatoare din tarile Europei ai mai si intretin pe acestia din greu,cu arme,hrana,si o propaganda rusinoasa de pace.Criminalii ucraineni trebuesc prinsi si judecati impreuna cu cei care se joaca cu Ordinea Globala a lumii.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php