Donald TRUMP: Copiii Americii trebuie ELIBERAȚI de sistemul BOLNAV de educație

0 1.252

Al 45-lea președinte al S.U.A., Donald Trump, a declarat că mișcarea conservatoare trebuie să „elibereze copiii Americii” de sistemul educațional „bolnav” în timpul unui discurs la Summit-ul pentru acțiunea studenților organizat de Turning Point SUA notează Breitbart

Trump le-a cerut „tinerilor activiști conservatori să ajute să distrugă definitiv și complet instituția de învățământ coruptă de stânga radicală”.

Fostul președinte a mai menționat că actualul regim de educație ar prefera să învețe elevii că bărbații ar putea fi însărcinați decât lecții biblice. Trump a afirmat:

Sistemul educațional actual este atât de bolnav că rugăciunile în școală sunt interzise și sunt permise spectacolele „drag” și se întâmplă tot felul de lucruri. Avem niște politicieni grozavi în această țară cărora le este foarte greu și îi iubim. Nu poți să îi înveți Biblia, dar îi poți învăța pe copii că America este rea și că bărbații pot rămâne însărcinați. Nici măcar nu pot vorbi despre Biblie.

Trump a mai spus: „Nu ai avea încredere în acești oameni să-ți îngrijească copiii timp de 20 de minute”.

Trump a prezis că America va fi „într-o stare foarte tristă” dacă sistemul său de educație nu este reformat:

Și de ce ar trebui să-i lăsăm atunci să educe milioane de studenți americani șase ore pe zi, an după an . Orice ar fi, mișcarea conservatoare trebuie să elibereze copiii Americii din captivitatea acestor profesori, sindicate, ceea ce le fac copiilor noștri și țării noastre este incredibil. „Aceasta este o chestiune de supraviețuire națională, dacă nu vom remedia asta, această țară va fi într-o stare foarte tristă”, a continuat el.

El a cerut, de asemenea, o „interdicție strictă” a predării rasiale și sexuale în sălile de clasă. Trump a spus: Țara noastră nu a mai fost niciodată într-o astfel de poziție – totul s-a întâmplat într-o perioadă scurtă de timp în Statele Unite. Trebuie să punem în aplicare interdicții stricte privind predarea materialelor rasiale, sexuale și politice nepotrivite copiilor Americii sub orice formă. De asemenea, el s-a angajat să „țină bărbații departe de sporturile feminine”, făcând aluzie la dezbaterea la nivel național despre sportivii transgender care concurează în sporturile feminine.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php