Senatorul Claudiu Târziu: Mai mult ca oricând, avem nevoie de INDEPENDENȚĂ energetică și alimentară!

1 874

Suveranitatea alimentară trebuie să fie o prioritatea națională, a transmis, sâmbătă, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, senatorul Claudiu Târziu.

Într-un mesaj postat, sâmbătă, pe Facebook, senatorul Claudiu Târziu a semnalat că România este dependentă de importuri, desi are toate condițiile pentru a asigura în totalitate necesarul de hrană al populației sale și chiar de a exporta produse agro-alimentare.

„Cum se face că România, a 6-a țară ca populație din Europa, și care deține importante suprafețe agricole, are doar a 14-a industrie alimentară din UE?

Mai mult, România este dependentă de importuri pentru a asigura hrana populației sale, în timp ce producătorii din industria agro-alimentară națională sunt împovărați de prețul tot mai mare al energiei.

România are toate condițiile pentru a asigura în totalitate necesarul de hrană al populației sale și chiar de a exporta produse agro-alimentare. Ceea ce îi lipsește este o conducere înțeleaptă și interesată de binele oamenilor. Mai mult ca oricând, avem nevoie de independență energetică și alimentară!

Pentru a realiza asta, trebuie să eliminăm sistemul corupt și incompetent care ne ține pe loc”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, senatorul Claudiu Târziu.

sursa: RostOnline

1 Comment
  1. IO...gerules says

    Impotriva Romaniei se lucreaza jidaneste.Jidanii cumsecade si mai omenosi se pierd in haosul falsului act de jale jidanesc sustinut de jigodiile lor,ex.OPRITI RAZBOIUL.Acest razboi le aduc jidanilor babane beneficii.Ucraina este alimentata intens cu arme si munitie de razboi.Nu se stie Putin daca nu cumva si el are aceias sursa de aprovizionare cu o parte din armament,aproape toate acestea din surse jidanesti.Razboi in Ucraina si efecte tragice in Romania.In toate conflictele petrecute in Europa,Romania a suportat adanc consecintele acestora,de unde se pare ca de fapt Romania este tinta tragicelor evenimente.La ora actuala Romania este mancata pe paine de banditii lumii.Numai Dumnezeu stie care va fi viitorul tari noastre.Romaniei i s-a luat tot,toate resursele de supravietuire.Romania este tinuta in pielea goala in frig,ploi,grindina si furtuni.Banditii inca mai fura ce se mai poate fura din Romania.Guvernele care s-au succedat la putere dupa Ceausescu,au fost toate Guverne de ocupatie,instalate de dusmanii tarii si neamului nostru.AUR are o pozitie foarte curajoasa pe platforma existentiala a tarii noastre.Dumnezeu sa le dea putere si ajutor divin patriotilor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php