Instanța a constatat că Raed Arafat NU este reprezentantul legal al DSU. Despre ce proces este vorba

0 1.430

Avocatul Gheorghe Piperea a anunțat, marți, pe Facebook, că un judecător de la Curtea de apel Alba Iulia a constatat, într-un proces declanșat de reclamanta Petruți Nicoleta Monica, că Raed Arafat nu este reprezentantul legal al DSU și, în consecință, nu poate semna acte juridice în numele și pe seama DSU.

La termenul următor (9 mai 2022) urmează să se discute cererea de denunțare ca false a înscrisurilor semnate de Raed Arafat prin uzurpare de calități oficiale.

„După toate probabilitățile, motivul pentru care judecătorul de la Alba Iulia este acela că Raed Arafat nu a fost niciodată desemnat oficial, de către premierii României, în funcția de șef al DSU.

Vă mai amintiți? Niciodată, în România, nu a fost oficial declarată epidemia, Pentru toate ceea ce ne-a fost livrat sub numele de „pandemie”, între 14 martie 2020 – 8 martie 2022 utilizându-se credința că este epidemie, iar Raed Arafat este șeful DSU și CNSU, precum și comandantul acțiunii. Adăugând că toate cele 24 de hotărâri de guvern care au instaurat și prelungit starea de alertă în cei doi ani de plandemie au fost anulate integral de curțile de apel din țară, înseamnă că tot ceea ce am trait a fost fărădelegea, nu vreo politică sanitară care să fi mimant măcar respectul legii, al Constituției și al drepturilor și libertăților omului”, a precizat avocatul Gheorghe Piperea.

Soluția, pe scurt:

„Ia act de manifestarea de voinţă a reclamantei în sensul renunţării la introducerea în cauză, în calitate de intimat sau intervenient, a Băncii Transilvania. Admite excepţia lipsei calităţii de reprezentant pentru DSU a dl. doctor Raed Arafat, cu consecinţa anulării actului de procedură întocmit, respectiv a întâmpinării şi notelor depuse, urmând ca DSU să fie citat pentru următorul termen de judecată. Potrivit prevederilor art. 61 al.1 şi 3 şi art. 63 Cod procedură civilă, admite în principiu cererea de intervenţie accesorie formulată de MAI, urmând ca din acest moment acesta să dobândească calitatea de intervenient în interesul pârâtului Guvernul României.Cu drept de recurs odată cu fondul. Prorogă pentru termenul viitor de judecată discutarea excepţiilor şi a cererii de denunţare ca fals a inscrisurilor semnate de..Raed Arafat”.

Avocatul Gheorghe Piperea vorbește despre dosarul 5995/2/2021, despre care sunt disponibile mai multe informații aici.

foto: Europa Libera

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php