AUR cere protecția umanitară a etnicilor români din Ucraina

4 1.136

Partidul AUR îl acuză pe președintele Klaus Iohannis că „nu reprezintă interesele românilor în conflictul din Ucraina și că este total absent din politica internațională”, informează un comunicat de presă

AUR cere protecția umanitară a etnicilor români din Ucraina.

„Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) organizează un Marș al Păcii și Libertății, duminică, 27 februarie.

Românii din toată țara se vor întâlni la ora 10.00 în Parcul Vest din Ploiești, de unde vor porni spre București într-o uriașă coloană auto. La ora 14.00, în Piața Universității vor ține discursuri reprezentanți ai mai multor asociații, sindicate și partide, după care se va merge pe jos spre Palatul Cotroceni.

Alianța pentru Unirea Românilor îl acuză pe președintele Klaus Iohannis că nu reprezintă interesele românilor în conflictul din Ucraina și că este total absent din politica internațională. Totodată, cerem autorităților să adopte toate măsurile necesare pentru a asigura protecția umanitară a etnicilor români din Ucraina.

La marș se va protesta, de asemenea, față de facturile la energie care nu mai pot fi plătite, față de prețul crescut la carburanți, față de locurile de muncă pierdute, față de reforma în sănătate, pentru încetarea stării de alertă pe motiv de pandemie și pentru tot ce trebuie schimbat în România”, sună comunicatul AUR.

4 Comments
 1. INJECTIA FINALA says

  Dle Klaus Schwab, scuze, KlauSS Ho Iani$$,
  Ne este permis
  Sa credem
  Ca fratii Români
  Asupriti de huni
  Au si ei un vis ?

  Sa vorbesti deschis
  De durerea lor
  De cisma grea
  Ce’apasa inima
  De drepturi pierdute
  De pamanturi vandute

  Hai, KlauSS usor
  De pe al tau nor
  Spune ca ti’e dor
  De cei care vor
  Liberi sa traiasca
  Cand Herr Klau$$ casca !

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php