Copreședintele AUR, Claudiu Târziu, drept la replică: Uneltirile dușmanilor țării NU ne vor dezbina!

0 966

„Mai multe publicații au preluat și distribuit o minciună ticluită în laboratoare oculte: că eu, în calitate de co-președinte al Alianței pentru Unirea Românilor, și colegul Sorin Lavric, președinte al Senatului AUR, am încerca să-l debarcăm din funcție și chiar să-l excludem din partid pe George Simion, copreședinte al partidului.

Este un fals și o ticăloșie, menite să ne dezbine. Nu există nici un temei pentru o asemenea speculație, care e dată ca „știre”, evident, pe surse. Nu există nimeni în AUR care să-și închipuie o asemenea prostie și să o furnizeze ca informație certă. Împreună cu alți români de excepție care se află la conducerea partidului, sîntem o echipă indestructibilă, care am făcut posibil succesul AUR de pînă acum prin unitate, inteligență, perseverență și jertfă. Vom continua pe același drum și vom accede la guvernare, prin votul majorității românilor. E firesc ca, pe anumite subiecte, să avem poziționări nuanțate diferit. Dar acestea nu ne despart. Sîntem un partid democratic care încurajează dezbaterile interne, care întotdeauna duc la un rezultat mai bun decît deciziile autocratice. Numai persoane cu mentalitate dictatorială ar putea ”citi” diferențele de opinie, bazate pe argumente, sau precizările statutare pe anumite subiecte, drept pricini de război intern. Ca de obicei, cei care ne vor răul, pentru că vor răul țării, își dau arama pe față, fără să vrea. Le transmit să nu se mai chinuie să ne strice unitatea și astfel să ne înfrîngă, fiindcă nu vor izbuti.

Eu voi lupta umăr la umăr cu George Simion și Sorin Lavric, așa cum le șade bine fraților, pînă la capăt.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php