MEGA-PROTESTUL transportatorilor pentru LIBERTATE A BLOCAT Canada. Trudeau EVACUAT într-o locație SECRETĂ

1 1.463

Opozanţii măsurilor impuse sub pretextul plandemiei au manifestat duminică pentru a doua zi consecutiv în capitala canadiană Ottawa, în timp ce şoferii de camioane, participanţi la „Convoiul Libertăţii” au blocat o autostradă transfrontalieră la celălalt capăt al ţării, în vestul Canadei.

„În această după-amiază o forţă importantă de poliţie este la lucru în centrul oraşului, continuând să gestioneze mişcarea protestatarilor şi a camioanelor”, a declarat poliţia din Ottawa într-un comunicat, adăugând că resursele lor „sunt sub presiune şi complet ocupate”.

Capitala Canadei a fost la acest sfârşit de săptămână scena unei ample mişcări de protest, iniţiată mai întâi de şoferii de camion care se opun obligativităţii vaccinării pentru a trece graniţa terestră în SUA, cea mai lungă din lume.

Mulţi susţinători care se opun în general restricţiilor s-au îndreptat spre Ottawa pentru a-i sprijini pe şoferii de camion care au venit în convoi din toată ţara.

În semn de solidaritate, şoferii de camion au blocat complet autostrada 4 din sudul Albertei, în apropiere de graniţă, o arteră majoră pentru transportul mărfurilor între Canada şi Statele Unite.

Prim-ministrul J. Trudeau şi familia sa au fost escortaţi sâmbătă din locuinţa lor într-un loc ţinut secret, potrivit presei canadiene.

Al 45-lea președinte american Donald Trump, și-a exprimat solidaritatea cu protestatarii canadieni pentru libertate, în cadrul unui meeting organizat în statul Texas.

1 Comment
  1. Decebalus per Scorilo says

    Damian Baciu
    Lumea întreagă se pregătește pentru următorul și ultimul VAL, care a început în Canada, contaminează USA, ajunge în UE și se îndreaptă spre Australia. Este o variantă extrem de periculoasă, fatală, care atacă fără menajamente politicul, finanțele, mass-media coruptă și toate leprele din sistemul medical. Se numește OCAMION, este foarte selectivă și la fel de contagioasă.
    😃

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php