Toate drumurile duc la Ottawa! O coloană de tiruri de 70 de km se îndreaptă spre capitala Canadei pentru a protesta împotriva dictaturii medicale

0 1.049

Coloane imense, formate din zeci de mii de tiruri, se îndreaptă spre Ottawa, capitala federală a Canadei pentru a protesta împotriva restricțiilor impuse de guvernul de stânga al lui Justin Trudeau.

Acțiunea șoferilor de tir canadieni se bucură de suport masiv din partea populației, zeci de mii de canadieni întâmpinându-i și încurajându-i de pe marginea drumului, în ciuda frigului. Peste 92.000 de susținători ai șoferilor au donat până acum peste 7 milioane de dolari canadieni, bani care sunt folosiți pentru combustibil, mâncare și cazare.Șoferii protestează împotriva vaccinării obligatorii. Convoiul a pornit duminică din Vancouver, de pe coasta vestică a Canadei, și se așteaptă să ajungă în Ottawa mâine, sâmbătă.Iată mesajul lor:

Către toți conaționalii noștri:

A venit vremea să protestăm contra acțiunilor guvernului.Guvernul nostru pune în aplicare reguli și mandate care distrug fundamentul afacerilor, industriilor și a felului nostru de a trăi. Canadienii au fost parte integrantă a umanității și în multe feluri au modelat planeta.Suntem o țară pașnică care a ajutat la protejarea națiunilor de pe tot globul de guvernele tiranice care și-au asuprit poporul, iar acum se pare că acest lucru se întâmplă aici. Ne ducem lupta la ușile guvernului nostru federal și le cerem să înceteze toate mandatele împotriva poporului său.Micile afaceri sunt distruse, familiile sunt distruse și oamenii sunt maltratați și li se refuză accesul la cele necesare pentru a supraviețui. Este de datoria noastră să punem capăt acestor mandate. Este imperativ ca acest lucru să se întâmple, deoarece dacă nu o facem, țara noastră nu va mai fi țara pe care am ajuns să o iubim. Facem asta pentru generațiile viitoare și pentru a ne recâștiga dreptul la o viață normală.

Între timp, premierul Justin Trudeau a găsit scuza de a se ascunde de protestatari. Acesta a intrat în izolare pentru cinci zile pentru că a intrat în contact cu o persoană depistată pozitiv cu virusul gripei chinezești. Asta în ciuda faptului că guvernul său a spus că cei vaccinați nu trebuie să intre în carantină în asemenea cazuri.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php