Mărturisitorii din temnițe, omagiați în Parlamentul României de senatorul Sorin Lavric

1 1.293

Mărturisitori din temnițele bolșevice, precum Mircea Vulcănescu, Nicolae Steinhardt, Valeriu Gafencu, Marcel Petrișor sau părintele Iustin Pârvu, au fost omagiați în Parlamentul României de senatorul Sorin Lavric (AUR), în 2021.

„Sînt mîndru ca, sub cupola Senatului României, să pronunț numele acestor mărturisitori. Avem de ce să ne mîndrim că sîntem români!”, a scris, luni, pe Facebook, senatorul Sorin Lavric.

Senatorul Sorin Lavric a evocat, prin declarații politice în Parlamentul României, mărturisitori precum:

Valeriu Gafencu

Mircea Vulcănescu

Constantin Oprișan

Nicolae Steinhardt

Gogu Puiu

Vladimir Ghika

Grigore Caraza

Liviu Brânzaș

Nicolae Purcărea

Marcel Petrișor

Aurel Vișovan

Iustin Pârvu

Vasile Motrescu

sursa RostOnline

1 Comment
  1. IO...gerules says

    Domnilor,romanii au fost loviti in tara lor de care jidanii autohtoni sau internationali cu orice ocazie.Daca nu se iveau ocazii prea des acesti nemernici le creiau.Astazi romanii au icaput iar pe mana ticalosilor prin schimbarea la fata a comunismului cu fata Globalismului,esenta din interior raminind pur jidaneasca.Nemernicii vor toata planeta,ca de nu o arunca in aer si din sistemul solar cu ei cu tot.Astia sant nebunii cu care omenirea trebue sa traiasca zi de zi si carora trebue sa le cam satisfaca cerintele lor impuse sau intamplatoare avandu-i in fata pe prosti,pe ticalosi sau pe bolnavii mital.Prin massmedia ticaloasa,aproape 100%jidanesca,se schimba valorile in toate domeniile spre perceptia omului de rand.Scoala de pe Planeta Pamant a devenit un dezastru.Nu mai exista dascali de calitate,nu mai exista elevi si studenti peste mediocritate,nu mai exista constiinta de patrie aproape deloc,Oamenii orbecae pe ulitile globului pamantesc supravietuind,consecinta a programului jidanesc de distrugere a populatiei lasate de Dumnezeu.Ei vor sa creeze un alt om,care sa se tarasca in patru labe,fara minte si fara sperante.Domnul Sorin Lavric poarta inca stindardul omenescului in piept,dansul are nevoe de ajutoare.Oameni ai tarii si ai lumii alaturati-va de patrioti,credeti in ei,sprijiniti-i.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php