Mihai Făgădaru: Deja vu. Comunismul 2.0. Ultimul Cuvânt

1 1.255

Deja vu. Comunismul 2.0. Acum vine cu o forță și mai năpraznică, pentru că lumea, prin împătimire, lipsa de morală, materialism, hedonism, ateism, neo-marxism, etc… a pierdut busola. Pe Hristos.

Demonizarea se vrea, ca și atunci, globală.

Numai că acum se poate. Dar nu implacabil.

Totul este la puterea a 10-a.

Pentru România este un nou 1946 si toata perioada de după. O noua Yalta, o noua trădare, o politică dusă împotriva poporului, o dictatura cu un nou pretext, de data această pseudo-sanitar, dar de fapt clar politic.

Din păcate toți își vor face socoteli cum sa supraviețuiască singuri. Doar ei. Cum sa faca pace cu dușmanul ca sa-i lase in pace. Colaboratori. Trădători. Delăsători. Ucigași.

Dușmanul va merge înainte atât cât îi vom permite.

Si noi cum stăm față de înaintașii noștri?

……10%.

Doar 10% rezistență!

Din ce a fost. Din Rezistenta de atunci.

10% cu spirit de sacrificiu.

10% cu puterea de a înțelege ce se întâmplă.

10% care să lupte in munți.

10% care să accepte pușcăria.

10% mărturisitori.

1% Sfinți.

Nu. Nu e bine. Dar trebuie să facem sa fie bine.

RESETAREA este REEDUCAREA de atunci.

DOAMNE, nu ne lăsa!!!

Ultimul Cuvânt:

Sfatul meu către toți cei implicați în această luptă:
Iertați greșelile celorlalți.
Uitați ce vă desparte.
Luptați pentru Libertate, împreună. 

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

via ActiveNews

1 Comment
  1. Moraru+Ionut says

    Mihai Făgădaru a murit de covid, dar a murit de covid, in urmatoarele conditii. Era absolvent si de teologie si de medicina. Avea un ONG care se ingrijea de bolnavi, inclusiv de covid. Personal ingrijea bolnavi de covid, el avand comorbiditati: boala de ficat, diabet, astm, obezitate, etc. A riscat ptr ca el credea cu toata fiinta sa in Dumnezeu si in bine. Dar a riscat. Apoi a doua greseala a fost ca nu se stie cu ce s-a tratat acasa ptr ca acesti criminali de la conducere, vaccinisti, nu asigura tratamente si medicamente in farmacii, special ptr a ajunge in stare grava la spital unde te rezolva ei cu picioarele inainte prin tratamente inumane, gresite si criminale. Iar pe Mihai fiind nevaccinist il asteptau ca pe o paine calda ca sa-l dea de exemplu. Nu gunoaielor, Mihai Făgădaru a murit ptr ca s-a sacrificat ptr semenii sai si ptr ca voi nu i-ati asigurat tratamentul la timp.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php