Reacție DURĂ la venirea comisarului european la București: T. Breton, ieși AFARĂ din ROMÂNIA!

1 1.587

Comisarul european Breton descinde astăzi la București pentru a da ordine precise privitoare la introducerea Pașaportului Covid pe scară largă și la obligativitatea vaccinării.

Se întâlnește cu Kaus Iohannis, Cseke Attila, Nicolae Ciucă, Valeriu Gheorghiță, urmând să țină o conferință de presă comună cu Raed Arafat.

Tovarășul Thierry Breton de la UE are tupeul să calce în România și să acuze țara noastră că pune în pericol sănătatea întregii Europe, din cauza ratei scăzute de vaccinare! Culmea nesimțirii această acuzație, când de fapt UE a pus și pune grav în pericol sănătatea poporului român într-o deplină colaborare cu toate cozile de topor de aici, care distrug prin diverse politici agricultura națională, livrându-ne în loc, plastic viu colorat sub formă de hrană! 

Au falimentat o întreagă economie românească, îi termină pe fermierii si agricultorii români și vânează prin piețe până si pe bătrânele amărâte care vând un snop de pătrunjel. La anul vor să le ia țăranilor și lemnele de foc din bătătură, porcii si ce animale mai au, pe motiv de ”încălzire globală”! 

Măi satanelor, voi încălziți global întreaga planetă, aducând iadul pe pământ! Voi sunteți dușmanii omului, plănuiți diverse experimente cu orașe populate de roboți, înlocuirea profesorilor cu roboți, în apogeul ,,Erei digitale”. În lumea voastră întunecată vreți să distrugeți realul, înlocuindu-l cu virtualul, vreți să ne transformați în niște fantome fără suflet, înlocuind realitatea cu un uriaș și sinistru ”joc” pe calculator. Voi, care ne acuzați că atentăm la sănătatea Europei, voi vreți să-l scoateți pe Dumnezeu din Lume! 
Voi desfășurați un război necontenit împotriva sufletelor noastre, împotriva Națiunilor! Voi ne pervertiți copiii și atentați la inocența lor. Pe unde călcați, nici iarba nu mai crește, căci ardeți tot cu ideologia voastră satanică!

Astăzi vreți să ne legitimăm printr-un Cod QR iar mâine printr-un cip. Aveți o dorință malefică de a ne tot scana, de a ne transforma în cifre, în statistici. Suntem oameni, nu coduri! Suntem oameni, cu nume sfinte de botez, nu cipuri! Aici, în țara noastră suntem români, comisare bolșevic, Thierry Breton!
Ieși afară din România!

Mihai Tirnoveanu

1 Comment
 1. IO...gerules says

  Plange inima din mine
  Cand de rau si cand de bine.
  Plange inima din noi
  De necaz si de nevoi.
  Vin strainii peste noi
  Si-astia nu sant orisicine.
  Astia sant prieteni vechi
  Ce in lume n-au perechi,
  Ei sant unicii din lume
  Care-si dau atatea nume…
  Numai sa te minta-adanc
  Si sa-i simti mereu cum plang
  Si sa-i vezi cum se jelesc,
  Pe pamantul romanesc
  Ce chioras il cam privesc
  Si din suflet si-l doresc.
  Fiare blande-n haine albe
  Peate ghiare de-aur salbe,
  Peste ranjete si colti de fiara
  Ei fac zabet sa rasara,
  Sa rasara sa usuce,
  Neamul nostru ca sa pchiara,
  Mama lor de caini,de fiara.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php