Demonstrații anti-Dictatura Covid la București, Sibiu și Suceava. Pompiliu Diplan: Jos cu sataniștii care ne conduc! Jos Certificatul digital!

1 1.156

Demonstrații anti-Dictatura Covid sunt anunțate azi la București, Sibiu și Suceava.

Pentru București, Dumitru Bălan anunță: „Haideți cu noi în Piața Universității de la ora 14.30! Apoi vom protesta în fața Ministerului Sănătății și a Ministerului Educației pentru a bloca testarea și vaccinarea copiilor în școli și certificatul verde de vaccinare!
Și sibienii și sucevenii ies în stradă duminică!”

Apostol Doru din Sibiu invită sibienii în Piața Mare cu următorul mesaj: „Eu nu mai suport această clasă politică ineptă și impotentă. Tu? Ne vedem la protest de la 16 la 18 în Piața Mare Sibiu.”

Bucovina Profundă transmite: „PENTRU LIBERTATE – PROTEST ÎN SUCEAVA, duminică, 14 nov 2021, ora 15, esplanada Casei de Cultură.

Vești bune! Au confirmat prezența la protest mai mulți reprezentanți ai protestelor din țară. Vine Pompiliu Diplan de la Starea de Libertate, avocatul Dan Chitic – inițiatorul Legii Suveranității, oameni din Iași, Sibiu, Botoșani, Neamț, dar și din Rădăuți, Humor, Horodnic, Bosanci, Marginea, Vicov etc. Se pare că inima libertății românilor va bate duminică la Suceava!

Împotriva Certificatului Verde

Împotriva obligativității vaccinării

Împotriva restricțiilor absurde și ineficiente

Pentru prezența fizică la școală

Pentru Libertatea medicilor, profesorilor, copiilor și părinților

Împotriva abuzurilor guvernanților sub pretextul pandemiei

Organizatori: Grupul civic SUCEAVA EDUCATĂ, Asociația BUCOVINA PROFUNDĂ. Eveniment susținut de STAREA DE LIBERTATE, FUNDAȚIA PENTRU OAMENI, Asociația EUROPA VECHE, Asociația SCUT Botoșănean.

România, Trezește-te până NU e prea târziu!”

La rândul lui, Pompiliu Diplan de la Starea de Libertate comunică: Azi am fost la Bacău, în drum spre Suceava. Au fost mai mulți oameni decât oricând, la protest, în Bacău. Mereu oameni noi. Vom fi din ce în ce mai mulți. România mută se trezește. Jos cu sataniștii care ne conduc! Și, implicit Jos certificatul digital!”

via ActiveNews

1 Comment
  1. IO...gerules says

    Domnilor,fratilor jidanii.Asta sa va fie prioritatea.Jidanii usuca Romania si pe romani.Ei,cu traditiii le lor de ura impotriva a tot ce e strain de credinta lor,adica de ura impotriva Goymilor,pe care-i considera animale,ei distrug lumea si planeta.Ei cu egoismul lor nelimitat.Pentru stoparea dominatiei jidanesti in Romania iesiti in strada.Numai asa veti scapa si de covid si de distrugerea tarii,pamantului si vietilor voastre de romani.Luati exemplu dela Polonia.In Polonia oamenii ies in strada impotriva dominatiei Israelului.Si in Polnia jidanii n-au facut aprea multe ravagii asa cum o fac in Romania.Tineti minte toti presedintii Romaniei dupa lovitura de stat din dec.’89 au fost jidani.Clampaul prezidential actual nu se stie exact ce e,dar slugarnicia lui in fata dictaturii jidanesti reprezinta un act criminal impotriva tarii pe care sta calare ca un nesimtit,incult si impertinent,asa cum de fapt sant toti cei ce-l incojoara slugarnic.Luati exem,plu dela aganistani.Ei n-au putut fi invinsi de cele mai puterniuce armate din lume pentruca tot poporul afgan s-a implicat in lupta de aparare a tarii si al lor.Atacatorii nu puteau face diferenta intre oameni pasnici si militarii care aparau tara,Toata natia se apara fara conditii.Asa trebue sa se intample si in Romania daca nu vreti sa ajumgeti oale si ulcele jidanesti,in mainile lor care va sugruma.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php