SUA: Victorie pentru conservatori: Glenn Youngkin a câștigat postul de Guvernator al Virginiei, stat tradițional progresist. Republicanul se opune obligativității „vaccinării”

2 1.171

Republicanul Glenn Youngkin a câștigat cursa pentru postul de Guvernator al statului american Virginia, anunță Fox News. Acesta este proiectat câștigător cu 50,9% dintre voturi, iar oponentul său democrat a obținut 49,1%

Victoria lui Youngkin este considerată în Statele Unite ca un vot de blam asupra politicilor lui Joe Biden, cel care l-a susținut puternic pe democratul Terry McAuliffe. De altfel, Biden, Kamala Harris și Barack Obama s-au deplasat în Virginia pentru a-l promova pe candidatul democraților.

Dar pozițiile politice radicale ale candidatului stângii l-au îndepărtat de oamenii obișnuiți. Insistența de a promova transgenderismul și mai ales Teoria Rasei Critice (CRT) în școli s-au dovedit prea mult și pentru acest stat. Acesta a stârnit mânia electoratului după ce a spus că „părinții n-ar trebui să aibă un cuvânt de spus despre ceea ce învață copiii la școală”.

Glenn Youngkin s-a poziționat clar de partea părinților în disputa pe educație și a mizat pe susținerea legii și a ordinii în stat. Mai mult, Youngkin le-a spus cetățenilor din Virginia că nu va susține obligativitatea vaccinării și a purtării măștilor.

Glenn Youngkin este căsătorit și are patru copii.

2 Comments
  1. IO...gerules says

    Numai ratiunea bunului simt poate salva omenirea.La ora actuala bubue impostura,excrocheria,minciuna si egoismul in lume.Corneliu Zelea Codreanu avea drepatae:Asa este omul,este considerat de „justitia”lumii drept las sau hraparet.Asa este dar intr-o omenire inaltata omul trebue sa fie propriul sau judecator.Orice actiune a lui trebue sa fie aprobata de constiinta si simturile omului creat de Dumnezeu.Ceace se intampla pe langa aceasta gandire pornita din subcobstienul omului nu e decat un fals,o manipulare o axcrocherie.In Romania,taram al globalismului accelerat,legile dumnezeiesti sant inlocuite de legile profitului prin toate mijloacele.Este ceva groaznic,de neimaginat pentru o minte care vede numai lumina deasupra lumii.

  2. IO...gerules says

    SUA care incepe sa se trezeasca este pricipala tinta a atacurilor nebune din partea globalistilor presarati pe intreg Mapamondul.Partidul republicanilor din SUA nu concepe o alta viata in tara si in lume decat o viata legata de munca.Cine nu munceste nu mananca.Democratii exploateaza,foloseste starea puturosilor,care nu au muncit nicioadta,dar primesc ajutoare de la Statul American pe tot parcursul vietii.Milioane de americani nu muncesc si nu au muncit niciodata dar primesc,prin itermediul unor Companii de Insuranta,bani pentru un trai comod si cat de cat fericit,in detrimentul celor ce muncesc si produc venit national adica bani pentru existenta tarii cu scoli,medicatie,arta,dar si puturosi,bolnavi si excroci cu tot.Realitatea trebue sa se intoarca cu fata catre Dumnezeu,altfel va fi dezastru.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php