AUR începe procedura pentru SUSPENDAREA președintelui Klaus Iohannis

1 1.353

Partidul AUR a inițiat procedura pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis, au anunțat, luni, în cadrul unei conferințe de presă, copreședinții partidului, senatorul Claudiu Târziu și deputatul George Simion.

„Demersul nostru nu este un moft, este o datorie a noastră. Nu este un joc politic, este un gest de mare responsabilitate. Președintele Iohannis a încălcat de foarte multe ori Constituția, a trădat sub toate aspectele poziția de președinte”, a spus copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.Căderea demnității unui președinte înseamnă pierderea demnității unui stat, iat noi avem nevoie de un stat care să fie respectat și care să aibă un cuvânt de spus în lume, a subliniat senatorul Claudiu Târziu.„Luați în serios demersul nostru, iar parlamentarii din celelalte partide sunt rugați să nu mai facă niciun fel de calcul politic, să nu mai aibă nicio clipă de ezitare și să semneze pentru suspendarea și, apoi, pentru demiterea, președintelui Iohannis”, a spus copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu. Pentru demiterea președintelui Iohannis, se poate semna aici.

via RostOnline

1 Comment
  1. IO...gerules says

    Toti Presedintii Romaniei de dupa lovitura de stat din dec.’89 sant(ca mai traiesc nemernicii)de o impertinenta,nesimtire,obraznicie pe care o au numai criminalii iertati de toate tribunalele lumii din respect pentru ei.E ceva de neimaginat.Catu a fost azvarlit din politica,dar se plimba pe la toate televiziunile in interiorul Guvernului Romaniei ca pe mosia lu tasu.Clampau de Presedinte dupa ce i s-au aratat toate faptele penale,fapte grele,pe care le-a facut in timp,il doare-n dos,tot cu fatuca aia de nevasta cutreera prin tara si prin lume,tinandu-se de mana,n-are probleme…nu are constiinta,asta e,e retardat tampitu.Si sta pe capul nostru ca bolovanul de sare pe cuptorul amarat al romanilor,si astia nu zic nimic.Patriotii daca nu sant ajutati sfarsesc foarte trist alaturi de neamul lor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php