Senatorul Claudiu Târziu: George Becali a propus guvernului să distribuie gratuit antivirale. Ce-au făcut oamenii lui Iohannis? I-au întors spatele și nu i-au mai răspuns la telefon

1 1.137

Co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, a criticat în termeni duri incapacitatea guvernului de a asigura necesarul de antivirale din farmacii, dând totodată exemplul lui George Becali care s-a oferit să distribuie gratuit un antiviral folosit împotriva covid, însă propunerea acestuia a fost ignorată de guvern.

„George Becali i-a dat șah-mat regimului Iohannis! El a arătat că poate produce, în cîteva zile, un antiviral care s-a dovedit eficient împotriva virusului ce ne mănîncă viața, în cantități suficiente pentru toți pacienții din România.

În clinica lui din București, pentru pacienții care merg acolo, deja se produce acel antiviral.

Mai mult, George Becali a afirmat că va oferi gratuit medicamentul tuturor celor cărora medicii le vor prescrie rețete, pentru a stinge pandemia.

A făcut această propunere guvernului încă de la începutul anului. Pentru că avea nevoie de aprobare oficială ca să producă și să pună pe piață medicamentul. Ce-au făcut oamenii lui Iohannis? I-au întors spatele și nu i-au mai răspuns la telefon.

Las că guvernul putea importa mediamentul din țara de origine și asigura tratamentul pentru bolnavi înainte ca aceștia să intre în spital, în stare gravă.

Las și că nu există nici un alt antiviral în farmaciile obișnuite, ba nici în cele de spital.

Las și că nu există nici un alt antiviral în farmaciile obișnuite, ba nici în cele de spital. Dar un filantrop român scutea guvernul de orice cheltuială. De ce nu a fost luat în seamă și s-a continuat campania de înspăimîntare a populației și de înțepare? Ce putem înțelege de aici? Că sînt alte interese în spatele campaniei de înțepare în masă, de vreme ce există medicament pentru boală dar este ignorat. De ce este considerat singura soluție un ser care pe unii îi face să-și pună întrebări, pe alții îi sperie de-a dreptul? Cine e vinovat pentru creșterea pînă la cer a numărului de îmbolnăviri? Cine e vinovat pentru morții din spitale? Pe unde se mai plimbă șeful regimului între timp?”, a scris, pe Facebook, co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.

1 Comment
  1. IO...gerules says

    Machidonul asta arman este de o inaltime sufleteasca fara asemanare in istoria romanesca contemporana.Sigur,au fost si alti filantropi asezati dealungul istoriei pe curbura dintre suflet si Dumnezeu,pentru ajutorul omenesc dat oamenilor nevoiasi sau pentru ajutorul dat sufletului propriu intru multumirea de sine,Fiecare epoca de existenta a poporului roman prezinta o multitudine de dimensiuni spirituale si materiale,concretizate in politica si economia tarii in diferite momente ale acesteia,care stau in fata celor care vor sa ajute lumea din perspectiva lor persoinala,care pana la urma nu este decat o apa de ploae.Ajutorul care se poate da unei natiuni, il pot face doar patriotii inmanunchiati in conducerea treburilor sociale ale acesteia.Numai cresterea si dezvoltarea economiei nationale prin munca se poate ajuta un popor.Gigi Becali are in fata sa un hatis foarte incurcat si puternic de interese ale unor nemernici din exteriorul Romaniei,care stau protapiti mana in mana cu alti nemernici din interiorul tarii,distrugand orice act de de libertate.Nimic nu trebue sa rasara,nimic nu trebue sa zboare,nimic nu trebue sa rada,nimic nu trebue sa fericeasca sarmana romanime pe cale de disparitie.Acesta este motoul politicii actuale pe care o practica Guvernul de ocupatie al Romaniei.Gestul lui Gigi Becali in momentul actual de manipulare si lovire a romanilor,constitue un act inaltator total,la nivel national.Banditii nu-l lasa,il opresc ticalosii.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php