Col. Florin Șinca taxează fățărnicia liderilor politici: O mână o țineți la inimă. Cu cealaltă jefuiți

1 1.445

Colonelul (r) Florin Șinca a taxat gestul liderilor politici, care de marile sărbători naționale duc mâna la inimă, una dintre acestea fiind și Ziua Imnului Național.

El s-a adresat „și demnitarilor fără demnitate, miniștrilor făcuți, iar nu de vocație, stâlpilor de cafenele și leprelor politice, celor din Servicii, care ați abandonat Țara și slujiți lui Lucifer”.

„Dar e vremea să mă adresez și demnitarilor fără demnitate, miniștrilor făcuți, iar nu de vocație, stâlpilor de cafenele și leprelor politice, celor din Servicii, care ați abandonat Țara și slujiți lui Lucifer.

Nu mai participați la adunări festive, când voi nu știți câte strofe are Imnul. În pixul vostru a stat bunăstarea. Voi ați semnat jefuirea.În semnătura voastră a stat binele românilor. Voi ați semnat spolierea.În pana voastră a stat propășirea spirituală. Voi ați semnat incultura.În semnătura voastră a stat apărarea țării. Voi ați semnat capitularea.În pixul vostru a stat slobozenia cetățenilor. Voi ați iscălit carantinarea sufletelor.Trebuia să pecetluiți binele. Voi ați pecetluit răul.Trebuia să gândiți instrucțiunea, învățământul pruncilor. Voi înseilați politicile tâmpite ale distrușilor lgbtiq.Prin urmare:Când jefuiți Țara Românească, nu mai duceți mâna – afectați, vezi Doamne – la inimă ! Când ne vindeți libertatea, nu mai bombați pieptul! Cocoșați-vă, că aveți o povară grea de dus!Când ne iscăliți condamnarea, nu mai rânjiți!Când plănuiți distrugerea, nu mai ridicați privirea țanțoși către cer! Priviți în pământ! În fond, aveți exemple. Și ucigașul Stalin, își mângâia cu afecțiune fiica pe cap și în secunda doi mai semna trimiterea la glonț sau în gulag a câtorva sute de rusnaci”, a scris Florin Șinca.

via R3Media

1 Comment
  1. IO...gerules says

    Domnul profesor de stiinte economice Mircea Cosea,in paginile Blogului personal al Profesorului Universitar,luptatorul patriot Ion Coja,astazi a tras un Semnal de Alarma urias,privind soarta(sic)ce i se pregateste Romaniei si natiunii romane.Daca acesti venetici cocotati pe tronul de aur al Romaniei,nu vor fi alungati cat mai urgent,tronul nostru de aur va ajunge un tron de carpe zdrentuit de gasca internationala din care fac parte respectivii nemernici.Sa vedem ce se va intampla in urmatoarele zile.Evidentierea marasmului romanilor si a tarii lor,reprezinta un strigat,daca nu un urlet de obida iesit din constiinta unui om.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php