PREOT din Constanța, ÎNGER SALVATOR pentru doi bătrâni captivi în flăcări. A intrat în casa care ardea şi i-a scos în braţe!

0 1.618

Un preot din Constanţa a intrat într-o casă cuprinsă de flăcări și a salvat doi bătrâni din incendiu, scrie ObservatorNews.ro.

Ajutat de doi pompieri aflaţi în timpul liber, preotul şi-a croit drum prin foc pentru a-i salva pe cei doi bătrâni. A scos o femeie de 60 de ani pe braţe şi a ajutat şi la evacuarea unui bărbat de 65 de ani.

„Părintele Gicu a intrat acolo şi i-a scos în braţe. Astfel n-aveau nicio şansă la ce flăcări erau”, au spus martorii, potrivit sursei citate.

Bătrâna a fost evaluată medical la faţa locului, ulterior aceasta a refuzat transportul la spital, a precizat Anamaria Stoica, purtător de cuvânt ISU Dobrogea. Totodată, bătrânul, care prezintă arsuri la suprafaţa corpului, a fost preluat de echipajul de terapie intensivă mobilă şi transportat la Urgenţa Spitalului Judeţean Constanţa, acesta fiind inconştient.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php