Director tehnic CNN: „Dacă CNN nu se implica, Trump ar fi fost reales”

0 1.200

Proiect Veritas este o organizație conservatoare care s-a specializat în expunerea ipocriziei stângii prin înregistrări cu camera ascunsă.

Ultima „victimă” este Charlie Chester, director tehnic la postul de televiziune CNN. Acesta a fost înregistrat recunoscând că CNN nu este un post TV de știri ci un post TV de propagandă aflat în slujba stângii.

Câteva din afirmațiile sale:

„Sunt 100% sigur că dacă noi (CNN) nu ne-am fi implicat, Trump ar fi fost reales.”

„Eu m-am angajat la CNN special pentru a contribui la înfrângerea lui Trump.”

„Parcă odată lui Trump îi tremura mâna. Am invitat o mulțime de specialiști medicali în platou care să speculeze pe tema tremuratului mâinii, că e posibil să fie o problemă neurologică, că nu e în starea fizică necesară pentru a fi președinte. Practic noi am creat o știre despre ceva ce nu știam absolut nimic. Cred că asta e propagandă.”

„COVID? Lovitură de presă cu rating uriaș. Frica ridică ratingul. De aceea noi avem tot timpul pe ecran numărul morților. Cu cât numărul morților e mai mare, cu atât mai bine pentru noi. Dacă numărul morților nu creștea suficient de la o zi la alta era o problemă.”

„Nu există post de știri nepărtinitor.”

„Orice reporter de la CNN, ceea ce face de fapt, îi spune persoanei intervievate ce să spună. Întotdeauna îi ghidăm într-o direcție înainte chiar să deschidă gura. Iar singurii oameni pe care-i difuzăm pe post, în cea mai mare parte, sunt cei ce se lasă manipulați de noi.”

Partea I:

Partea a II-a:

Sursa: New York Post

Traducere: RostOnline

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php