Propunerea USR la Sănătate, este de acord cu EXTERMINAREA celor care se împotrivesc vaccinării obligatorii, ca „periculoși pentru societate”!

2 2.451

Surse din rândul coaliției de guvernare arată că A. Wiener, actual deputat ussr-plus, ar putea fi nominalizat pentru portofoliul de ministru al Sănătății, au transmis în cursul zilei oficinele G4 și Ziare.com.Personajul, intens curtat de Adevărul și B1Tv, deja a apărut cu declarații bombastice pe tema numirii sale închipuite deși Coaliția stă mai degrabă să pleznească ca un dovleac stricat.

ActiveNews  ne-a adus aminte cine este Adrian Wiener, conform unui articol din România liberă scris de George Dumitrescu, în ianuarie 2019:

Wiener de la USR este de acord cu exterminarea persoanelor care se împotrivesc vaccinării obligatorii.

Vaccinarea este expresia medicală a altruismului. Ne vaccinăm atât pentru a ne proteja pe noi cât și pentru a-i proteja pe cei cu care intrăm în contact; pentru a nu deveni o verigă într-un lanț epidemiologic care poate duce în final la moartea unui om. Gripa a făcut 29 de victime doar în luna ianuarie! În săptămâna 7 – 13 ianuarie 2019 s-au înregistrat la nivel național peste 1.150 cazuri de gripă clinică comparativ cu 80 cazuri înregistrate în aceeași săptămână din 2018, de 14 ori mai multe. USR solicită imperativ ministrului Sorina Pintea să declare epidemie de gripă, măcar în orașele sau județele cu cele mai multe cazuri confirmate, precum București, Constanța și Argeș, Arad, Olt. Se impune luarea unor măsuri urgente pentru a opri răspândirea gripei: instituirea unei celule de criză și o mai bună comunicare cu DSP-urile. Vom aștepta să moară peste 100 de oameni, așa cum s-a întâmplat anul trecut?Ministrul Sănătății, Sorina Pintea nu face decât să ne spună, de câteva săptămâni încoace, că URMEAZĂ o epidemie, dar lipsesc campanii ale ministerului care să explice cetățenilor importanța imunizării anti-gripale și cum se face aceasta.USR solicită coaliției PSD-ALDE-UMDR să deblocheze de urgență Legea Vaccinării, aflată de peste un an și jumătate în Parlament. Chiar dacă vaccinul anti-gripal nu este obligatoriu, mecanismele prezente în lege ne pot pregăti, ba chiar pot preveni o nouă criză. România se numără printre țările cu cea mai scăzută rată de vaccinare anti-gripală din Europa: 5.2%! Vă îndemnăm să vă vaccinați singuri, cumpărați vaccinul de la farmacii și aveți singuri grijă de voi și familiile voastre. Imunizarea nu pare să fie o prioritate pentru guvernul Dăncilă”, a scris Wiener pe Facebook.Un utilizator a postat un comentariu în care cere „exterminarea oamenilor periculoși pentru societate”, a celor care se opun vaccinării obligatorii, iar Adrian Weiner i-a oferit like-ul său.

„Ar trebui legiferat un mod de exterminare ai acestor oameni cu adevărat periculoși pentru societate, mai degrabă decât declararea stării de epidemie”, a scris utilizatorul care a primit aprobarea lui Wiener.

2 Comments
  1. FLORI DE CIMP says

    IATA VAJNICII TORTIONARI USR-ISTI+ [ cu sustinatorii lor]-URMASII LUI MENGELE,CARE AR FI MINDRU DE CIUMA ASTA HITLERISTA POP ONARA CRIMINALA USR ,PUSA PE EXTERMINAREA CELOR CARE NU SINT DE ACORD CU EI !CE MAI,ASTA DA DEMOCRATIE DE TIP NOU,NEOMARXIST DISTRUCTIV-IN FAPT O DICTATURA FEROCE ,CONTRARA ORICAROR MINIME{ DACA SE POATE SPUNE ASA } DREPTURI SI LIBERTATI !

  2. Moraru Ionut says

    Wiener, alt evreu cu dragoste de Romania! Pai daca trebuie exterminati cei periculosi pentru societate, dupa rapel trageti-va un glont in cap in cazul in care nu va rezolva rapelul. De ce? Pentru ca tocmai ati devenit o bomba bioilogica ptr ceilalti.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php