PNL-istul Nelu Tătaru afirmă că dacă părinții refuză vaccinarea copiilor aceștia le vor fi luați și vaccinați cu forța iar părinții decăzuți din drepturile lor naturale și constituționale!

0 4.147

Într-o emisiune realizată de Marian Voicu pentru TVR în urmă cu câteva zile, Nelu Tătaru, care are în acest moment la Comisie legea vaccinării – aceeași despre care fiul de torționar bolșevic Alexandru Rafila spunea că nu specifică nici o obligativitate și că au înțeles greșit demonstranții de la mitingul din 7 martie din fața Parlamentului – afirmă cu nonșalanță că vaccinarea va fi obligatorie inclusiv pentru copii. Iar dacă părinții refuză, vor fi decăzuți din drepturi și le vor fi luați copiii cu forța pentru a fi vaccinați.

Cazul a fost semnalat de publicistul Iulian Capsali, care oferă și secvența video (minutul 7’50”) a acestui moment însoțită de următorul comentariu:

DIABOLICI! ABSOLUT DIABOLICI!
Slinosul de Nelu Tătaru este cel care a pus la punct și a semnat protocolul de batjocorire a morților noștri. Vlăduț doar l-a dus mai departe și îl ține în sertar, împreună cu psihopata care conduce de facto ministerul, de o lună de zile, noul protocol care permite o înmormântare creștinească.
 Acum, acest medic mediocru de provincie, un Gargamel cu șuvițe, cere AMENDAREA ȘI DECĂDEREA DIN DREPTURI A PĂRINȚILOR CARE REFUZĂ SĂ-ȘI VACCINEZE COPIII CU FORȚA.
 Inclusiv PSD-ul, care deține comisia de Sănătate din Parlament, este foarte favorabil acestei legi.
 Dacă nu ieșiți din case la proteste, în București și în orașele din țară, ca să vă faceți auziți, să nu vă plângeți pentru nenorocirile care vor veni.
 VĂ VOR LUA COPIII DIN FAMILII!
 CUM VĂ VEȚI UITA ÎN OCHII LOR, ce veți spune când vă vor întreba
 „CE AI FĂCUT CA SĂ OPREȘTI DICTATURA”?

Pentru sâmbătă, 10 aprilie, forumul civic Starea de Libertate a anunțat un nou protest în Piața Universității cu marș până la Palatul Cotroceni.

Sursa: ActiveNews

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php