Sorin LAVRIC despre SLUGĂRNICIE și PARVENITISM

1 1.841

Senatorul Sorin Lavric a reacționat, luni, la atacurile deputatului Alexandru Muraru, la adresa partidului AUR, spunând că acesta este doar o marionetă care a ales să se supună agendei globaliste care îi etichetează pe patrioți drept extremiști.

„Ambiția de a parveni i-a distrus conștiinta națională, el nu mai este al acestui popor, a ales sa facă jocul lui Silviu Vexler și Alexandru Florian. Omul acesta este un mediocru previzibil, uitați-vă cum vorbește, îi este imposibil să fie personal. Omul acesta este o marionetă, marioneta este un profil psihologic care se tradeză prin faptul că vorbește slugarnic, uleios și totusi amenințător”, a declarat senatorul Sorin Lavric, luni, potrivit 60m.ro.

În cazul deputatului PNL putem vorbi despre lipsa unei conștiințe naționale, Muraru în loc să apere interesele poporului român alege să se supună agendei globaliste care îi etichetează pe cei care sunt patrioți drept extremiști, a subliniat senatorul AUR, Sorin Lavric, potrivit sursei citate.

Declarația senatorului Sorin Lavric (AUR) a fost făcută ca reacție la un interviu acordat, luni, pentru Europa Liberă, de deputatul PNL, Alexandru Muraru, reprezentant Special al Guvernului României pentru Promovarea Politicilor Memoriei, Combaterea Antisemitismului și Xenofobiei.

În cadrul interviului, Muraru a atacat partidul AUR, despre care a afirmat că este pasibil de scoatere în afara legii.

1 Comment
  1. IO...gerules says

    Jidanii joaca,inca”fripta”pe teritoriul Romaniei,teritoriu pe care il considera acaparat.Vom vedea.Istoria nu se sfarseste acum.Astia au acumulat de-alungul miselescului lor periplu pe harta lumii,o experienta perfida in ceace priveste,distorsionarea adevarului.Ei nu au nicio o remuscare,jena,teama fata de ceace fac in mod inuman.Lumea,si in special romanii,trebue sa-si gaseasca sa-si confectioneze,in permanenta,arme de contracarare,de aparare impotriva imposturii,falsului,obrazniciei,impertinentei,acestora.Sentimentul iubirii de neam si patrie,nu este suficient,in zilerle noasxtre,zile in care jidanimea lumii ataca cu foc continuu Gradina Maicii Domnului.Acest sentiment trebue sustinut cu tehnici de specialitate si educate,ca arme de aparare si contraatac al nemului nostru prin itermediul,din pacate,a putinilor patrioti care si-au ridicat fiinta si convingerile cu putere impotriva cotropitorilor verosi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php