MILIȚIA GÂNDIRII. Medicii Răzvan Constantinescu și Adrian Cacovean, reclamați la Colegiul Medicilor. Cei doi sunt acuzați de „fake news” în cazul vaccinurilor dar chiar acuzatorii sunt cei care răspândesc FAKE NEWS

0 2.682

Medicii Adrian Cacoveanu din București (st) și Razvan Constantinescu din Iași (dr) au fost reclamați ca în vremurile de aur ale securității bolșevice Colegiului Medicilor pentru distribuirea pe rețelele de socializare de așa-zis „fake-news” în ceea ce privește vaccinarea, au turnat la ziarul Libertatea surse din Colegiu sau chiar cei care i-au reclamat pe cei doi.

Astfel, susține ziarul Libertatea în stil de „acuzator al poporului”, medicul Adrian Cacoveanu din București a distribuit pe Facebook un articol care anunța că „Potrivit unui nou raport CDC (autoritatea guvernamentală a SUA pentru sănătate publică – n.r.), aproape 3.150 de persoane cărora li s-a administrat vaccinul COVID-19 au paralizat și sunt «incapabile să mai desfășoare activități zilnice normale, incapabile să lucreze și au necesitat îngrijiri de la medic sau de la profesioniștii din domeniul sănătății»”. Informația este parțial inexactă pentru că introduce în textul Raportului citat un fapt în plus, și anume că „au paralizat”. Dar nu i se poate imputa medicului ci autorului parafrazării. Pe de altă parte și această situație este reală, pentru că, așa cum publică presa israeliană – vedeți mai jos – există deja numeroase cazuri de paralizie facialăîn urma administrării vaccinului, situație întâmpinată chiar de producătorii vaccinurilor în faza de testare și edificată ca atare – PAGINA 6 A PROSPECTULUI PFIZER/BIONTECH RELEVĂ CAZURI DE „PARALIZIE FACIALĂ PERIFERICĂ ACUTĂ”.
„Este un fake-news”, trântește
Libertatea, fără să explice autorul, Ciprian Ranghel, prin ce metodă științifică aruncă astfel de sentințe de „fake-news” în capul unui medic, contrazicând chiar și producătorii vaccinului.În realitate,documentul din care provine citatul de mai sus este cât se poate de real și provine dintr-un Raport SUA asupra vaccinării în UK în care se arată, mai exact, fără citări denaturate, că din 112.807 persoane vaccinate cu Pfizer/BioNTech, 3150 de persoane au fost „în imposibilitatea de a efectua activități zilnice normale, în imposibilitatea de a lucra, au necesitat asistență medicală sau tratament medical”. Documentul prezentat Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din Statele Unite ale Americii de către epidemiologul Dr. Thomas Clark, poate fi regăsit în lucrarea sa despre Campania de vaccinare din Marea Britanice cu vaccinul Pfizer/BioNTech Comirnaty, distribuit și în România. Este cel de mai jos și reflectă afirmația preluată de doctorul Adrian Cacoveanu (ce-i drept, nu de la sursa originală, cum îl sfătuim pe viitor, ca să evite orice acuză tâmpă, cum este cea în cauză):

„Este un fake-news. Până în acest moment, nu a fost raportat niciun caz de persoană care să fi paralizat după ce a fost imunizată împotriva COVID-19.”, scrie negru pe alb deontologul Ranghel, contrazicând fără nici o explicație științifică o realitate documentată. În realitate, chiar Libertatea produce fake-news, asta dacă nu vrea să considere și The Jerusalem Post o publicație de „fake-news”. Pentru că, după cum puteți citi AICI sau mai jos, în captura de imagine – și nu sunt singurele cazuri – vaccinurile anti-Covid au provocat paralizie facială, deci tot paralizie, poate singura afirmația care nu a fost completată corect integral de către sursa citată de medicul pus la zid. „Numărul cazurilor este mai mare” [față de cel raportat de presă], afirmă medicii israelieni.


O altă sesizare pentru încălcarea Codului de Deontologie Medicală a fost depusă, potrivit sursei citate, și pe numele doctorului Răzvan Constantinescu, de la Institutul de Gastroenterologie și Hepatologie din Iași, definit de „acuzatorul public” de la „Tribunalul Poporului”, recte Libertatea, drept „un cunoscut partizan al teoriilor conspiraționiste”.„Așa-zisele vaccinuri sigure și eficiente sunt produse experimentale (și inutile) pentru care nici măcar producătorii nu-și asumă responsabilitatea”,
 a scris Răzvan Constantinescu – … – într-o postare făcută, în data de 5 ianuarie, pe Facebook, potrivit reclamagiilor, deocamdată anonimi. Ce-o fi „fake-news” în această propoziție se poate regăsi doar în capul lui Ciprian Ranghel și al patronilor lui, pentru că afirmația respectivă, privind faptul că producătorii nu-și asumă responsabilitatea în cazul unor efecte adverse severe aparține chiar… producătorilor. Situația anormală a fost prezentată CINSTIT și de presa americană – după cum puteți vedea mai jos – nu așa cum o face NECINSTIT, Libertatea, care se află pe lista presei mituite de Guvern pentru campanii favorabile de presă, act ce ÎNCALCĂ ORICE DEONTOLOGIE PROFESIONALĂ. Lista mituiților, între care se află și deontologi-șefi ai GDS de la Revista 22 AICI.UPDATE – REACȚIA MEDICULUI ADRIAN CACOVEAN, MAI JOS:

Medicul Adrian Cacovean a comentat situația cu eleganță: „Unii au făcut din medicină comerț și politică”

Redăm postarea medicului acuzat: „Dacă ești medic, ții la pacient și ești atent la starea lui, urmărești dacă tratamentul recomandat îi face bine sau nu are nici un efect sau are doar efecte negative, cel mai des fiind o combinație între efecte. Din ce am învățat la facultate, apoi pe parcursul stagiaturii, specializării, primariatului, doctoratului, studiilor complementare, congrese, cărți și articole scrise, invențiilor brevetate, din toate medicamentele, dispozitivele medicale învățate au rămas în practică doar câteva, sub 10%, restul fiind ineficiente (neaducând nici un beneficiu), multe fiind cu efecte adverse mai mari decât beneficiul. Am rămas cu cele ale căror efecte adverse sunt neglijabile față de beneficiu, chiar și acestea fiind utile în funcție de circumstanțe, de la caz la caz. Când am un medicament nou în față sunt foarte circumspect, chiar dacă este testat, omologat, avizat, aprobat și trecut de toate testele clinice și prin toate etapele. Când este vorba de un coctail biologic experimental cu material genetic amestecat cu material viral, apoi atunci vigilența este extremă. Numai nebunii, inconștienții, proștii sau cei cu interese materiale pot recomanda, promova așa ceva. Când aceștia vor administrarea cu forța și imaginează pedepse contra celor care au minte să refuze să fie cobai, atunci intră la categoria criminali, crimă organizată, genocid mondial. Dacă nu ești medic și nu ai consultat acel pacient, nu ai dreptul să recomanzi nici un act medical, nefiind responsabil cu nimic! Actele medicale nu se fac în masă, ci individual, caz cu caz și aparțin medicului, cu acordul pacientului consultat si informat corect si complet. Nu vreti asta, atunci faceti voi medicina, desfiintam spitalele si operati-va voi inșiși, știind că nefiind medici singura operație pe care sunteți în stare să o faceți este să vă tăiați venele! Pandemia asta a facut medici pe banda rulanta, toti ordona ce sa faca si ce sa nu faca medicul, cum sa taie, ce medicamente are nevoie omenirea etc. Experiența mea este de peste 500 mii de consultații, peste 6 mii operații făcute în cont propriu, peste 20 mii la care am ajutat, 6 ani facultate, 1 an stagiatura, 7 ani specializare, 5 ani doctorat, capitole de tratat, articole de specialitate, 2 competențe și foarte multă sinceritate si preocupare pentru pacient. Când spun ceva în domeniul medical vorbesc din experiență și din aroma cărții, care este mai puternică decât politica și minciuna. Unora le stă în gât asta și au făcut din medicină comerț și politică.”

Sursa: ActiveNews

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php