Stânga radicală Big Tech face ce știe cel mai bine: CENZURĂ ȘI EPURARE GENERALĂ!

0 2.180

Big Tech a lansat un atac cibernetic masiv coordonat asupra susținătorilor lui Donald Trump relatează TGP

Vineri, Twitter a interzis definitiv sute, dacă nu chiar mii de susținători ai Trump și aliați proeminenți – înainte de a interzice pe însuși președintele american. Aproape fiecare cont care a ajutat la promovarea mitingurilor Stop the Steal sau la contestarea rezultatelor alegerilor a fost interzis, inclusiv Ali Alexander, Michael Coudrey, generalul Mike Flynn, Sidney Powell și Lin Wood. Nenumărate conturi mai mici care l-au susținut pe președinte au fost, de asemenea, suspendate într-un ritm aparent constant.

La fel s-a întâmplat și pe Facebook și Instagram.

În același timp, rețeaua de socializare Parler a fost avertizată atât de magazinele Apple, cât și de Google că, dacă nu va impune moderație pe platforma lor de exprimare liberă în termen de 24 de ore, va fi interzisă în totalitate.

Am primit numeroase plângeri cu privire la conținutul inacceptabil în serviciul dvs. Parler, acuzații că aplicația Parler a fost utilizată pentru a planifica, coordona și facilita activitățile ilegale la Capitoliul SUA pe 6 ianuarie” , a scris Apple într-un e-mail către directorii Parler. „De asemenea, aplicația pare să fie utilizată în continuare pentru a planifica și facilita alte activități ilegale și periculoase.”

Aceleași companii nu au arătat absolut nicio îngrijorare atunci când teroriștii de la Black Lives Matter sau Antifa își planificau atacurile pe platformele lor, adesea cu sprijinul politicienilor democrați.

Directorul executiv al Parler, John Matze, a răspuns la amenințare printr-o postare:

Se pare că ei cred că Parler este responsabil pentru TOT conținutul generat de utilizatori pe Parler. După aceeași logică, Apple ar trebui să fie tras la răspundere pentru TOATE acțiunile întreprinse pe telefoanele lor. Pentru fiecare atentat plănuit, pentru fiecare conversație ilegală pe telefonul mobil, pentru fiecare infracțiune comisă pe un iPhone, ar trebui să fie și Apple tras la răspundere ”

Până la 7 p.m. EST, s-a aflat că președintele Trump s-a alăturat oficial platformei Parler.

Până la 7:46, Parler a fost interzis din magazinul Google play.

Update 11.01: între timp Parler a fost închis și de Amazon ale cărui servere le folosea fiind practic inaccesibil până la găsirea unei alte soluții tehnice.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php