Ne-a părăsit justițiarul Marius Albin Marinescu

1 1.126

Jurnalistul sibian Marius Albin Marinescu, redactorul șef al siteului „justițiarul.ro” din Sibiu, a decedat acum câteva ore la domiciliul său din Sibiu, în urma unui stop cardio-respirator.

Marius Albin Marinescu a fost coșmarul președintelui Iohannis, încă de când acesta era primarul Sibiului, fiind cel care a dezvăluit primul scandalul retrocedărilor patronate de actualul lider de la Cotroceni. Tot el a fost cel care a aflat despre acuzațiile privind Forumul Democratic al Germanilor din România.

Siteul „justițiarul.ro” a fost primul interzis de către Grupul de Comunicare Strategică condus de Andi Manciu, în primăvara acestui an.

În urmă cu mai mulți ani, Albin Marinescu i-a fost chiar contracandidat lui Iohannis la primăria Sibiu, din partea PNȚCD, ulterior el consolidând-și poziția, prin zeci de articole, de cel mai îndârjit critic al lui Klaus Iohannis și autor, chiar, al unor plângeri penale împotriva acestuia.

Revista „Justițiarul” a fost înființată în anul 2000, a apărut în online din 2006.

via R3Media

1 Comment
  1. Moraru Ionut says

    Eu cred ca a fost asasinat, ca i s-a provocat stopul cardio-respirator. E simplu de facut asta in ziua de azi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php