Lipsa căldurii și a apei calde din Capitală, în atenția Avocatului Poporului.

1 1.168

Lipsa căldurii și a apei calde din Capitală, în atenția Avocatului Poporului. Este o chestiune de sănătate publică!

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu, din 9 decembrie, în ceea ce privește lipsa apei calde și a căldurii din București, chestiuni ce țin de sănătatea publică, mai ales în contextul pandemiei, a informat, marți, instituția.

Avocatul Poporului a luat cunoştinţă din numeroase articole de presă despre lipsa apei calde şi a căldurii în toate sectoarele din Bucureşti, se precizează în comunicatul de presă.

Având în vedere că problema lipsei apei calde şi a căldurii reprezintă o chestiune de sănătate publică, Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu încă din data de 9 decembrie 2020.

Astfel, au fost efectuate demersuri la toate primăriile de sector, precum şi la Primăria Municipiului Bucureşti, pentru a ne comunica măsurile imediate dispuse, în vederea asigurării condiţiilor de trai normale, în case în această iarnă, întrucât anotimpul rece s-a instalat deja. Rezultatele demersului nostru vor fi făcute publice”, a anunțat, marți, instituția Avocatul Poporului.

Nicușor Dan, a anunțat, recent, că problemele cu apa caldă și căldura în Capitală vor continua și în următoarele luni.

via R3Media

1 Comment
  1. Moraru Ionut says

    Progresism inseamna gunoaie, sobolani, lipsa apa calda, lipsa caldura, saracie, mizerie, jeg.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php