DELIR al „antirasiștilor” : Arbitrul român Sebastian Colțescu amenințat cu moartea pentru că a zis pe românește negru unui antrenor negru.

2 1.834

Un scandal a izbucnit ieri noapte la Istanbul, în timpul unui meci din Liga Campionilor dintre Paris Saint Germain și Istanbul Basaksehir, întrerupt după ce arbitrul român Sebastian Colțescu s-a referit la un antrenor secund camerunez, în românește, folosind pentru a-l descrie culoarea pielii lui, adică negru.

Meciul, desfășurat la Paris, s-a întrerupt în urma protestelor jucătorilor și antrenorilor echipei Istanbul Basaksehir care s-au retras de pe teren în minutul 23. Până și Erdogan s-a prăvălit pe Twitter cu un mesaj anti-rasist. „Nu rasismului!”, a spus Erdogan „cu fermitate” în încheierea mesajului său. În scurt timp, toată presa sportivă a lumii – și nu numai – a început să vuiască cu privire la „rasismul românesc”. În miez de noapte, UEFA și FRF au reacționat în același stil, promițând anchetarea cazului și condamnând „rasismul și xenofobia”, după cum transmite Sport.ro.

De fapt, Sebastian Coltescu i-a spus centralului Ovidiu Hațegan în limba română că trebuie să-l sancționeze cu cartonaș galben pe „ăla negru”, cu referire la Pierre Webo, antrenorul secund al lui Basaksehir, care făcea scandal.

Colțescu i-a cerut în min. 16 lui Hațegan să intervină pentru a-l calma pe Webo, care a fost prea vehement la o decizie a arbitrului de centru, potrivit AFP citată de Agerpres. Colțescu l-a identificat pe antrenorul secund al echipei turce cu termenul de ”tipul negru”, iar Hațegan i-a arătat cartonașul roșu fostului atacant camerunez. Nu era decât modul în care cei doi arbitru români au comunicat între ei – fără a i se adresa reclamagiului – pentru a-l identifica corect pe scandalagiu dintr-un grup mai mare în care era singurul negru.

Webo a protestat, iar atacantul franco-senegalez Demba Ba (rezervă) a coborât din tribună și l-a acuzat de rasism pe Colțescu, reproșându-i că s-a referit la culoarea pielii lui Webo. Urmarea, scandal și urlete, acum la nivel mondial.

F. R. F. nu a intervenit pentru a explica la nivel internațional că în românește cuvântul NEGRU este echivalentul lui BLACK, pe care înșiși negrii îl folosesc pentru a se auto-descrie (vezi brigăzile BLM – Black Lives Matter) și nu este insulta din limba engleză NIGGER care s-ar traduce la noi prin CIOROI, ceea ce probabil au crezut cei doi fotbaliști de culoare că spune arbitrul român.

Rezultatul: țara noastră va fi, din nou, denigrată pe toată planeta iar arbitrul român Sebastian Colțescu stigmatizat și, foarte posibil, interzis de la a mai arbitra meciuri internaționale. În plus, imediat „anti-rasiștii” de tip BLM au anunțat pe rețelele sociale ce ar merita să pățească arbitrul român: „KILL SEBASTIAN COLȚESCU!” a transmis un „anti-rasist” .

via Active News

2 Comments
  1. Moraru Ionut says

    Bai Coltescule, foloseste cuvantul „cioara”. Este mult mai reprezentativ si nu se sesizeaza nimeni. Acum 14 ani la New York din „cioara” nu ii scoteam pe negri. Pentru ca stiam ca imbecilii daca spui „negru”, se intorc toti spre tine amenintator, asa incat folosirea cuvantului „cioara” in metroul americam era un deliciu si desigur ceea ce merita ca doar datoriei imbecilitatii lor il foloseam

  2. m..ec..rilor says

    C…..e care put a p…t sunt asmuțite de j….ii care put a usturoi împotriva albilor.Nu există rasă mai p…..ă ca negrii, de aia sunt cel mai ușor de manipulat.
    Vina e integrală a FRF care trebuia să explice sclavilor care-i l..g în c.r pe negri ,că omul s-a referit la negru, nu la „c….ă b….ă”, r…….ă și bună de hrănit c……..i…dar la o mizerie ca plm Zburlici și sclavul tuturor, cârpade șters la c.r a lui Becali, Baba Cloanța Slughiță,ce să te aștepti?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php