A.U.R. intră în parlament. Claudiu Târziu: „Suntem cei care luptăm pentru indentitatea națională. Suntem cu patrioții, cu suveraniștii, și nu cu globaliștii și cu cei care vor să ne distrugă identitatea, credința, neamul”

0 1.640

După numărarea a peste 99% din voturile valabil exprimate la alegerile parlamentare de duminică, Alianța pentru Unirea Românilor a intrat în parlament cu un procent de aproximativ 9%, pe primele 3 locuri clasându-se psd, pnl și usrplus.

Duminică seara, după anunțarea primelor rezultate, Claudiu Târziu, copreședinte AUR și candidat la Senat pentru București, a declarat că în Parlamentul României nu a existat un partid conservator și că AUR este singura formațiune care și-a afirmat sprijinul pentru președintele SUA Donald Trump, ca exponent al patrioților. (sprijinul pentru Trump și l-a afirmat însă și Noua Dreaptă, chiar imediat după recentele alegeri din S.U.A.) n.n. redacția Buciumul

De 30 de ani, în Parlamentul României nu a existat un partid de orientare conservatoare, care să pună mai presus decât orice cele 4 valori cardinale ale conservatorilor: familia, națiunea, credința și libertatea. Noi suntem cei care luptăm pentru indentitatea națională, pentru România Mare. Suntem singurul partid care ne-am afirmat sprijinul pentru Donald Trump, având în vedere că el este exponentul cel mai puternic al curentului suveraniștilor din lume. Suntem cu patrioții, cu suveraniștii, și nu cu globaliștii și cu cei care vor să ne distrugă identitatea, credința, neamul”, a mai afirmat Claudiu Târziu.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php