PROTEST Sâmbătă 10 octombrie, ora 16:00, Piața Universității: OPRIȚI ASASINAREA LIBERTĂȚILOR, ECONOMIEI ȘI EDUCAȚIEI ROMÂNEȘTI!

0 1.270

Valul doi va însemna consfințirea dictaturii medicale ca guvernare globală. Oamenilor li se impune obișnuirea cu minciuna pandemiei.În România o nouă stare de urgență înseamnă lovitura de grație dată economiei.

Dacă acceptăm așa ceva ne semnăm singuri sentința la moarte lentă sau la sclavie eternă.O nouă carantină va restrânge definitiv drepturile și libertățile noastre cetățenești.Starea de Libertate nu va mai putea fi recuperată niciodată.Starea de Libertate va fi o legendă pentru copiii noștri.Transformarea lor în animale docile, pentru care libertatea să valoreze mai puțin decât o bucată de pâine, e una din țintele numitei pandemii.Lăsați-ne să ne câștigăm pâinea!După atâtea luni de cifre umflate și strigate isteric de catre media vreau să cred că românii s-au imunizat la exagerări, minciuni, isterie pandemică și frică.Trebuie să ne imunizăm la minciună așa cum mulți dintre noi ne-am imunizat natural la Covid – precum e normal și precum o spun medici renumiți: că nu există pandemie fără a fi urmată de o imunizare naturală a populației.Dar planificatorii noștri de pandemie nu ne spun nimic despre cifra reală a imunizării în masă. Arafații și tătarii noștri cunosc doar limbajul „infectărilor” care justifică continuarea asasinării economice și sociale a României.Un asasinat care urmărește depopularea țării.Da, va exista valul doi, acela al depopulării României! Pentru noi, primul val a fost de fapt evadarea românilor peste hotare – pentru libertate și demnitate economică. Al doilea val fi acum evadarea românilor tot peste hotare – pentru a nu-și pierde libertatea definitiv.Doar că această evadare este o iluzie!Fraților, nu mai avem unde să fugim, planeta e ocupată de plandemie!Putem doar să ieșim în stradă înainte de a muri de foame!Ieșiți în stradă, fiecare în comuna sau în orașul său, ca să oprim asasinarea familiilor noastre!Starea de Libertate încurajează și sprijină orice cetățean liber la minte și judecată să respingă o nouă stare de urgență!Nu vă lăsați distruse definitiv locurile de muncă, drepturile și libertățile voastre!Nu mai este timp decât pentru Adevăr!

Sursa

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php