„Nu ar trebui să vedem pe nimeni pe stradă fără mască”: Streinu-Cercel, medicul care anunța în 2006 moartea a 2.000.000 de români din cauza gripei aviare, cere teste epidemiologice agresive și măsuri mai dure

3 1.282

Medicul Adrian Streinu-Cercel a scos din nou capul de la cutie și susține că în momentul de față toată lumea ar trebui să poarte mască, de dimineață și până seara, pentru că virusul există peste tot.

 „Toată lumea ar trebui să poarte mască de dimineață și până seara. Nu ar trebui să vedem pe nimeni pe stradă fără mască. Virusul se găsește în atmosferă, pe stradă, mai ales unde sunt zone ultra circulate și sunt mașini în trafic. Vă dați seama că acele mașini ridică pur și simplu în aerul pe care noi îl respirăm o serie de particule care unele dintre ele sunt contaminate și cu SARS-CoV-2”, a spus Adrian Streinu-Cercel, duminică seară, la un post de televiziune.

Trebuie să înțelegem că masca este cea care ne protejează, cu o singură condiție: să acopere și gura și nasul și să fie purtată tot timpul. Dacă o astfel de mască se umezește, ea evident că trebuie să fie schimbată dar și schimbarea asta nu trebuie să fie făcută alandala. Masca respectivă trebuie să fie pusă într-un coș și de acolo să poată fi dusă în așa fel încât să nu mai intre în contact cu mediul înconjurător pentru că dacă o mască este aruncată la un coș de gunoi pe stradă sau aruncată pe jos și este și contaminată vă dați seama că de acolo virusul pleacă, pentru că nu-l ține nimic să stea pe mască”, a mai precizat managerul Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”.
Potrivit profesorului Adrian Streinu-Cercel, anchetele epidemiologice trebuie să fie mult mai agresive pentru a putea identifica asimptomaticii.
„Aceștia nu știu că sunt bolnavi, nu poartă nici mască și ca atare pot să transmită fără niciun fel de problemă”, a spus medicul. „În momentul în care o persoană respiră și îl eliberează în aer, virusul pleacă cu circa 7 metri pe secundă. De aici nevoia de distanțare fizică și obligativitatea de purtare a măștii. Chiar dacă sunt la o distanță de 2 metri, distanța de 2 metri nu mă protejează dacă eu nu am o mască care să mă protejeze de pătrunderea virusului”, a mai precizat Streinu-Cercel. „Patru milioane de romani se vor îmbolnăvi de gripă, iar doua milioane vor muri, o dată cu izbucnirea pandemiei de gripă aviară. „Într-un prim val al pandemiei, adică în primele 4 – 5 luni, se pot îmbolnăvi până la 4 milioane de români, iar 2 milioane dintre aceștia vor muri. Oamenii trebuie să știe ca ne așteptăm la un virus foarte agresiv”, a declarat, pe 22 iunie 2006, în cadrul unui seminar, prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, directorul Institutului de Boli Infectioase „Matei Bals”, potrivit Libertatea. În final au murit câteva sute de oameni la nivel global.

Sursa: ActiveNews

3 Comments
  1. IO...gerules says

    Acest zis doctor,cum era sorin oprescu in alte vremi,nu face decat jocul globalistilor.E un impostor,si un ucigas de fiinte umane.Purtarea mastii pe figura tot timpul va cauza alte boli in organismul uman,care vor fi socotite a fi Covitul19.Se face atata filosifie cu purtatul acestei masti ,care nu protejeaz virusii,ci mai degraba ii aduna si-i impinge in organismul uman prin respiratia aia umeda si incarcata cu CO2,ramas din expiratie.Starea in care este obligata multimea a se incadra reprezinta un act de dictatura pe fata,in mod impertinent si perfid,in stil cominternist-iudaic.La fel procedau jidanii cominternisti ai anilor ’50.Iau obligat pe oameni sa accepte cravata aia de pionier la gatul copiilor lor si sa foloseasca cuvantul”tovaras”in relatiile lor oficiale si arestand elitele neamului nostru;profesori,doctori,istorici,preoti,studenti…si inlocuiti cu o sleatha de excroci cu cateva clase primare,in special evrei.Asta a fost Romania anilo’50,asemenea este si astazi coplesita de propaganda mincinoasa in ale bolilor infectioase,obligand populatia sa consimta sinucidere sa,in corpore.

  2. Antonescu says

    Acest IDIOT GLOBALISST AFACERIST SPONSORIZAT/MITUIT DE BIG FARMA- CARE NU TREBUIE BAGAT IN SEAMA,CARE NU STIE NICI MACAR CA SPIRTUL ESTE DEZINFECTANT,ESTE DOAR TROMPETA CRIMINALULUI OMS. EL A MILITAT ANTERIOR SI PT.VACCINAREA FETITELOR PT. PROTEJARE COL UTERIN,CEEA CE A DUS LA IMBOLNAVIREA LOR DE FAPT.

  3. IO...gerules says

    Antonescule(ce nume drag al istoriei noastre)ai dreptate.In Romania a venit o jidanca Marlen Olbrait,secretar de stat al USA lui Clinton,in mod special,pentru implementarea vaccinarii fetitelor de romani.Nemernica.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php