NAȚIONALIȘTII SUNT AICI! Candidații NOII DREPTE la alegerile locale.

1 2.150

NAȚIONALIȘTII SUNT AICI! Candidații NOII DREPTE la alegerile locale din 27 septembrie 2020

Dorim succes tuturor candidaților Partidului Noua Dreaptă care luptă pentru ocuparea locurilor în consiliile locale, județene, precum și la primării! Suntem alaturi de ei și îndemnăm pe toți românii să le acorde votul. Pentru o Românie românească si creștină, pentru Familie, Credință și Dreptate!

Florin Dobrescu

Pentru Consiliul Local al Sectorului 2 candidează George Grasu, descendent al unei familii de aromâni care s-au evidențiat în lupta anticomunistă.

La Consiliul Local al Sectorului 3 candidează Constantin Nechita, arhitect urbanist și Niculae Iuruc, inginer și fost Deputat în primul Parlament post decembrist.

Doctorul Dan Pârvulescu candidează la Primăria municipiului Arad.

Născut pe 25 mai 1954 la Oradea, județul Bihor

Absolvent al Institutului de Medicină din Timişoara și Masterului în Medicină socială şi Management sanitar

Medic specialist

Tatăl a doi copii

Creștin ortodox

Întrebat despre prioritățile pe care echipa de campanie le are în vedere, domnul Dr. Dan Pârvulescu a anunțat în premieră pentru presa locală din Arad primele 15 măsuri cu care va intra în campania pentru Primăria Arad:

1. Preluarea în administrare și reorganizarea Spitalului Municipal.

2. Regândirea managementului Aeroportului Internațional din Arad, prima poartă aeriană în partea de vest a țării.

3. Demararea procedurilor de transformare a albiei Mureșului în râu navigabil pentru transportul de mărfuri și pasageri.

4. Administrarea complexă a ștrandului Neptun, cel mai mare ștrand din România și din Europa.

5. Reducerea poluanților degajați de CET Arad și furnizarea de agent termic către SACET Arad la prețuri cu 10% mai mici față de cele din prezent, pe tot parcursul anului.

6. Scăderea taxelor și impozitelor pentru populația municipiului.

7. Reanalizarea dosarelor de protecție socială a persoanelor domiciliate în Arad.

8. Reorganizarea transportului în comun și reducerea substanțială a traficului auto.

9. Crearea de noi locuri de parcare și închirierea lor la prețuri corecte.

10. Reamenajarea teraselor de pe trotuarele bulevardului principal pentru punerea in valoare a arhitecturii zonei și facilitarea libertății de mișcare a pietonilor.

11. Refacerea organigramei Primăriei Arad și actualizarea măsurilor administrative ce se impun.

12. Digitalizarea serviciilor municipale pentru reducerea birocrației, inclusiv programarea online la Primărie.

13. Transparența deciziilor și dezbatere publică cu arădenii pe Bugetul anual de venituri și cheltuieli al municipiului Arad.

14. Organizarea la Arad a unui eveniment cultural de mare anvergură, anual, cu participare internațională.

15. Dezvoltarea turistică a municipiului Arad ca poartă de intrare în România dinspre vest și ca prim oraș mare cu care turiștii străini vin în contact.

Candidații la Consiliul Local al municipiului Arad sunt: Sorina Tutunaru, economist; Narcis Mhali, antreprenor și Claudia Bonca, economist.

Tot în județul Arad, Daniela Stoian candidează la Consiliul Local al comunei Vladimirescu, cea mai mare comună din județ.

Inginerul Florin Măneanu candidează la Primăria municipiului Drobeta-Turnu Severin.

Proiectul politic local al Noii Drepte, în slujba cetăţenilor Severinului, se concentrează pe următoarele puncte, propuse şi asumate în totalitate de candidatul nostru, Ing. Florin-Ion Măneanu, cu sprijinul întregii Filiale ND Mehedinţi precum şi a partidului ND, la nivel central:

  1. Înființarea Departamentului de Recrutare a Investitorilor (D.R.I.) în cadrul primăriei, pentru a ridica economia locală şi a genera noi locuri de muncă plătite decent.
  2. Ridicarea salariului minim la 2000 de lei, la nivel de municipiu, prin implicarea directă a primarului şi a Echipei D.R.I. în negocierile cu actualii şi noii investitori. Motivarea corespunzătoare a investitorilor şi responsabilizarea acestora.
  3. Sprijinirea afacerilor mici şi mijlocii (IMM-urilor), prin acordarea de consultanță gratuită specializată, teren în concesiune, facilități fiscale şi alte avantaje patronilor (ex. atragerea de fonduri UE pentru IMM-uri cu sprijinul competent al autorităţii locale, în cadrul unor investiţii inteligente de tip public-privat).
  4. Racordarea la gaz a Severinului din fonduri europene şi rezilierea contractului public cu firma-căpușă S.C. Mehedinți Gaz S.A. – pentru neîndeplinirea sarcinilor contractuale. Impunerea de sancţiuni împotriva acestei firme pentru daunele morale aduse cetăţenilor care au stat fără gaz, atâţia ani, suferind un standard scăzut de confort.
  5. Transformarea Severinului într-un oraş-port turistic prin:
    • aducerea portului în administrarea primăriei şi construirea infrastructurii portuare necesare acostării vaselor de croazieră,
    • încheierea de contracte avantajoase cu o serie de agenţii de turism interne şi internaţionale care tranzitează Dunărea, generând venituri la bugetul public din taxele de acostare-staționare şi din fluxul turistic dirijat spre Drobeta Turnu Severin
    • încurajarea investițiilor diversificate şi inteligente în Turism și în sectorul HORECA, precum şi în evenimente cultural-artistice de bună calitate. Transformarea ariei urbane din jurul Cetăţii Medievale într-o zonă turistică la standarde înalte, cu specific medieval, atractivă şi ospitalieră pentru turiştii români şi străini.
  6. Implementarea unori forme adaptate de democrație directă la Severin, prin crearea Forumului Cetăţenilor, instrument ce va permite severinenilor implicarea voluntară în procesul de iniţiere și adoptare prin vot a proiectelor locale de dezvoltare.
  7. Investiții strategice în Sănătatea Publică, prin forarea de fântâni la adâncime adecvată și prin susținerea producătorilor locali de Alimente Biologice.
  8. Deschiderea unei Academii de Şah la Severin, pentru dezvoltarea sănătoasă a gândirii copiilor noștri, viitorii cetăţeni responsabili ai ţării noastre. De asemenea, găzduirea, la Severin, a unor competiţii naţionale şi internaţionale de Şah Profesionist.
  9. Eliminarea Speculei de pe piața energiei electrice. Facilitarea obținerii de contracte de furnizare a energiei electrice direct de la producător (Hidroelectrica), la un preț mult mai mic.

  10. Eradicarea Corupţiei, incompetenței, nepotismului și a clientelismului din aparatul de stat local, prin implementarea unui audit trimestrial bazat pe evaluarea competențelor profesionale şi productivităţii angajatului în funcţia publică.

Tot în județul Mehedinți Adelina Mădescu candidează la Consiliul Local al comunei Șimian.

La Primăria orașului Mizil candidează inginerul Valentin Ana.

La Consilul Local al orașului Buhuși din județul Bacău candidează Ion Capșa și echipa sa.

Petrică Ciobanu candidează la Consiliul Local al orașului Oțelu Roșu din jud. Caraș-Severin.

Adrian Jianu candidează la Primăria comunei Amărăștii de Jos din județul Dolj.

La Primăria comunei Sâncraiu de Mureș candidează Marius Moldovan.

Dan Octavian este Candidatul Partidului Noua Dreaptă la Consiliul Local Beclean.

Îndemnăm toți camarazii și simpatizanții F.I.G.O. să susțină candidații Noii Drepte!

Cu Dumnezeu înainte!

Florin Dobrescu

Secretar Fundația Ion Gavrilă Ogoranu

1 Comment
  1. IO...gerules says

    Ce frumos/Nu stiu dece,asemenea programe care se iau de o mana de patrioti nationalisti,le asez in perioada”Epocii de Aur”in imaginatia mea de bosorog in ale vietii.Asemenea previziuni atunci se puteau realiza.Acum nu.Si de aici revine in mod normal intrebarea:Oare existenta unui singur partid politic nationalist si patriotic,cum a fost asa zisul partid comunist condus de Nicolae Ceausescu,care a infrumusetat tara asta,ridicand Romania din mocirla jidanismului care pusese stapanire pe tot ce era romanesc,nu s-ar putea institui pe melaegurile actualei Romanii coplesita peste limite,de mocirla aceluias opresor reintors perfid printre roamani sufocandu-i?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php