Salvini: „Nu-mi trimit fiica la școală cu masca pe față și ca să stea după plexiglas. Copiii nu sunt colete poștale”

1 1.616

Matteo Salvini, liderul Ligii, a spus că nu-și va trimite copilul la școală dacă acesta va fi obligat să poarte mască și să stea în spatele unui perete de plexiglas, informează Corriere della Sera.

Declarațiile liderului opoziției italiene au fost făcute în cadrul unei întâlniri electorale la Trani și au fost făcute în contextul începerii anului școlar pe 14 septembrie.

Fostul Ministru de Interne nu a ezitat s-o atace dur Lucia Azzolina, Ministrul Educației din Guvernul Conte.

„E o lună de când o întreb pe Azzolina, nu în calitate de senator, ci de tată, la ce oră îmi voi duce fata la școală, la ce oră o voi aduce acasă, câte zile pe săptămână merge la clasă, unde va mânca, unde va face sport și cu câți copii”, a tunat suveranistul.

Matteo Salvini a declarat că nu o va duce la școală pe fiica sa dacă va fi obligatoriu să poarte mască în timpul orelor.

I-am spus: dacă o vor obliga pe fiica mea și pe copiii voștri de șapte ani să meargă la școală închiși în plexiglas, cu masca și cu scaune cu măsuță, atunci nu o voi lăsa sa meargă. Copiii nu sunt pachete poștale. Ea se scuză zicând că o atac pentru că este femeie. Nu, am ce am cu ea nu pentru că e femeie, ci pentru că e incapabilă să-și facă datoria”, a concluzionat Salvini.

Unele regiuni din Italia au pornit anul școlar pe 7 septembrie, majoritatea o vor face pe 14, iar altele pe 24 septembrie. Conform regulilor Ministerului Sănătății, va fi obligatorie utilizarea măștii în cazul în care nu se poate respecta distanța de siguranță de un metru, intrări eșalonate, bănci pentru o persoană în toate clasele.

Sursa: R3Media

1 Comment
  1. Marius14888 says

    Matteo Salvini, atacat pe stradă de o femeie de culoare
    https://www.nationalisti.ro/matteo-salvini-atacat-pe-strada-de-o-femeie-de-culoare/

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php